Ulemperne ved halm balle byggeri

January 13Halmballe bygning er en grøn bygning metode, der bruger hele eller delvise halmballer som en væsentlig del af et hjems vægge. Nogle bygherrer konstruere rammer omkring ballerne og bruge ballerne isolering, mens andre fjerne udformningen helt. Halmballer er billig, og så længe de ikke har været kemisk behandlet, er en all-naturlige byggemateriale. Fordi de er så godt isoleret, halm balle hjem er let at varme om vinteren, og de blive køligere om sommeren. På negativsiden præsenterer halmballe bygning et væld af særlige udfordringer, fra at få projektet designet og bygget til at bevare bygningen over tid.

Arbejdskraft

Halmballer kan være tung og omfangsrig til at flytte, især når man bygger de øvre kurser i en halmballe struktur. Mange halmballe boligejere vælger for at hjælpe med konstruktionen, dels at reducere omkostninger til arbejdsløn. Selv entreprenør-bygget boliger kan lider af de øgede arbejdskraft af halmballe bygning. Trods deres billigere materialer koste halm balle hjem 20 procent mere end konventionelle strukturer når bygget af en kontrahent, ifølge StrawBale.com.

Fugt modtagelighed

Våde forhold kan forårsage halmballer til skimmel, forfald og endda skjule. Korrekt opbygget halm balle hjem omfatter en høj stængel væg, tag med store udhængende udhæng, og indvendige og udvendige gips frakker for at reducere fugtproblemer. Men disse forholdsregler undertiden ikke. I vådt klima med blæser regn, halmballe strukturer kan blive fugtigt og må aldrig tørre ud. I en sådan situation, kan det være bedst at bygge kun de tørreste sider af en struktur af halmballer, og bruge en anden metode, konstruktion til de vådere sider af huset.

Vedligeholdelse

I modsætning til de fleste moderne hjem kræver halmballe strukturer regelmæssig vedligeholdelse for at forblive beboelige. Alle halmballe huse har brug for et lag af gips på ydersiden at holde vandet ude. Mens cement stuk er praktisk og lav vedligeholdelse, kan det forårsage fugtproblemer, når det revner, og kan faktisk holde bale væg fra tørring korrekt. De fleste halmballe builders bruger ler-baseret jordovn gips eller kalk gips, som kræver regelmæssig genansøgning. Gips gips virker kun på indvendige vægge, da det opløser i regnen.

Strukturelle bevægelse

Halm balle hjem er særligt følsomme over for bevægelse fra under eller inden for strukturen. Ifølge The International sammenslutning af certificerede Home inspektører forkert bygget halmballe hjem kan lider under strukturelle bevægelse, der revner i gips og kunne hidføre endelige sammenbrud i bærende vægge. Denne strukturelle bevægelse kan komme væk under fundamentet, på grund af alt for våd, dårligt komprimeret eller ekspansiv jord. En forkert udformet foundation eller seismiske aktivitet kan også flytte hjem. Høj vind, kan især når den kombineres med en utilstrækkelig strukturelle ramme, også forårsage revner og skader.

Accept problemer

Halmballe bygning forbliver relativt ualmindelige i verdens opbygning. De fleste entreprenører og hjem inspektører er uvant med halmballe bygning, som kan gøre det svært at få et professionelt bygget, korrekt godkendte struktur. Banker er ofte uvillige til at finansiere halmballe boliger, som har uforudsigelige videresalg værdier, og forsikring agenturer kan ikke være villige til at skrive brand forsikringspolicer for disse boliger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com