Ulemperne ved hjørnet køkkenvaske

January 16

Ulemperne ved hjørnet køkkenvaske

Dræn er en af de mindre tiltrækkende dele af et køkken, så de er engang imellem henvist til et hjørne, hvor de bliver mindre synlige. Dog kan et hjørne håndvask også være mindre funktionelle. De ulige vinkel og mindre størrelse af et hjørne håndvask kan oprette oprydning, belysning og trafik-flow problemer i dit køkken.

Typer

Enkelt og dobbelt hjørne dræn er tilgængelige til køkkener. Enkelt dræn sidder i et hjørne diagonalt, og hane og håndtag er normalt knyttet til vasken. Med dobbelt dræn, vandhane og håndtag sidder i hjørnet, og en håndvask er på hver side af dem. Vandhanen er flyttet fra den ene side til den anden at udfylde enten vask med vand. Nedløbsrør for et hjørne håndvask kan være placeret tæt på bagvæggen at skabe mere plads i skabet under vasken. En ulempe er, at der ikke kan være plads nok til at installere en renovationsafgifter, når en nedløbsrøret er tæt på en væg.

Naturligt lys

Køkkenvaske er ofte placeret under et vindue. Naturligt lys fra et vindue er normalt lysere end kunstigt lys, og det reducerer brugen af elektricitet. Hjørne dræn, men kan være i det mørkeste område i køkkenet for at hjælpe med at spare bordplads. At ekstra plads kommer til en pris, hvis ekstra belysning er nødvendig for at sikre området vasken er godt tændt for forskellige opgaver.

Størrelse

Hjørne dræn har tendens til at være mindre end andre køkkenvaske, så det er nemmere at passe dem ind i hjørnerne. Deres mindre størrelse gør det sværere at vaske store gryder og pander. Også kan der ikke være plads til mere end én person til at arbejde på en enkelt hjørne vasken.

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner og dræn er normalt ved siden af hinanden, således at de kan løbe ind i samme VVS-rør. Deres nærhed gør det også lettere at indlæse retter, redskaber og glassene i en opvaskemaskine fra vasken. Imidlertid opstår et problem med trafikafvikling undertiden med hjørne dræn når en opvaskemaskine døren er åben. Døren kan falde foran den vask og blokere adgang til det, hvilket gør det vanskeligt at indlæse retter fra vask i opvaskemaskinen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com