Ulemperne ved højeffektiv vaske maskiner

August 27

Ulemperne ved højeffektiv vaske maskiner

En højeffektiv vaskemaskinen bruger mindre vand end traditionelle top og front loading modeller og de fleste er Energy Star bedømt. Dette sparer dig penge ved hjælp af mindre vand og mindre strøm end ældre modeller. Højeffektiv modeller er nyere, men kommer ikke uden ulemper.

Udgifterne til vaskemaskinen

Højeffektiv skiver tendens til at koste mere end traditionelle top-loading modeller. En større apparat tilbudt et top-loading 4,3 cu. ft. model for $425, på tidspunktet for offentliggørelse, mens en front-loading, højeffektiv model med samme kapacitet omkostningerne mere end dobbelt så, på $898.

Lavtskummende

En højeffektiv vaskemaskine bruger mindre vand end et top-loader, hvilket er gavnligt for din vandregning men er en ulempe for vaske sæben ud af tøjet. Med højeffektiv skiver, du er ikke meningen for at bruge et vaskemiddel, der ikke er mærket efter han modeller eller du kan opleve et væld af sæbeskum. HAN vaske-og rengøringsmidler er utrolig koncentrerede og kræver, at du følger strenge instruktioner på det beløb bruges. Du kan bruge højeffektiv vaskemiddel i en top-loading model, men ikke omvendt.

Cyklustid

Højeffektiv vaskemaskiner tager ekstra tid til at fuldføre en fuld cyklus, da de har brug for længere spinning cykler at få overskydende vand ud af tøj. Dette reducerer dine energiomkostninger, da de kræver mindre tid i tørretumbleren, men hvis du har brug for noget vaskes med begrænset tid, en højeffektiv skive faktisk hindrer dine fremskridt.

Sammenfiltring tøj

Da en højeffektiv vaskemaskinen bruger tyngdekraften i stedet for en omrører for at vaske dit tøj, kan tøj stykker få viklet med hinanden. Hvis du vasker tunge genstande som jeans med ekstra stykker tøj, kan du kæmpe for at få nogle punkter untangled fra andre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com