Ulemperne ved modulære tæppe fliser

October 5

Modulære tæppefliser give en alternativ måde at installere tæppe i dit hjem eller kontor. I stedet for rullende store stykker af tæppe i position, tæppe fliser kommer i en række precut størrelser passer akavet formede eller store områder af gulve. Disse fliser kræver normalt ikke en professionel til at installere dem og så mange boligejere vælger at udføre dette projekt for sig selv. Før du foretager en beslutning, udforske begge sider af spørgsmål, herunder de ulemper forbundet ved hjælp af tæppefliser.

Usammenhængende Look

En af de store problemer med modulære tæppefliser er, at de undertiden kan skabe en usammenhængende eller ujævne udseende på tværs af lokalet. Fordi fliserne er installeret separat, sømme kan vises, at det indlysende, at blev tæppet ikke installeret som en sammenhængende enhed. Ligeledes kan bunke eller fibre af tæppet spredes i forskellige retninger hvis de ikke omhyggeligt og korrekt installeret, skabe en ujævn og sjusket udseende.

Kanter

Over tid, kan kanter af de enkelte fliser komme løs fra gulvet under, at skabe en bred vifte af potentielle problemer. Folk kan rejse over løs tæppe kanter, og så disse kanter peeling fra gulvet nedenfor kan føre til sikkerhedsrisici.

Ligeledes, hvis en kant er løs, kan det skabe en rengøring problem. Støvsugere kan forværre løs kanter, tilføje dine vanskeligheder. Tæppe på toppen kan ikke rengøres grundigt, hvis vakuum i stedet trække i kanten eller undersiden af flisen. Ligeledes er ethvert spild eller messer, der opstår, kan mere nemt sive ind under gulvtæppet hvor du muligvis ikke nå dem. eller måske ikke engang ved, at der et problem. Dette kan bidrage til skimmelvækst eller tiltrække insekter og gnavere.

Tæppe bunke

Bunken af tæppefliser er ikke altid så tyk som for regelmæssig tæppe. Det betyder, at løber, selv ikke er så holdbare som traditionelle roll-out tæppe. Hvis du installerer løber i en høj trafik område, dette kan føre til løber forværres eller fading i et hurtigere tempo, og kan kræve udskiftning før end du håbede.

Tilsvarende, hvis du installerer tæppe i et barns legerum, tynde bunke kunne også bringer sikkerheden i fare. Børn har tendens til at hoppe og falder hele tæpper i legeområder. Tynd tæppe er mindre støtte til små fødder, og også lidt hænder, ben og ansigter, der kunne påvirke overfladen. Du ønsker måske en tykkere tæppe for bedre, blødere støtte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com