Ulemperne ved Pergo

March 3

Ulemperne ved Pergo

Pergo gulv er en type af Laminat Gulvbelægning, der forsøger at efterligne udseendet af hårdttræ gulvbelægning. Pergo leveres i en bred vifte af modeller og farver. Nogle modeller kræver det at blive limet eller fastgjort til det eksisterende gulv, og andre modeller snap på plads og lå på gulvet.

Stolt kanter

Stolt kanter er betegnelsen at beskrive beløb gulvbrædderne (eller kunstige laminat dem) er tilladt at holde op lodret fra brættet ved siden af. Industriens standarder for "Stolt kanter" stå på 0,1 mm, mens det normale område for Pergo gulve er lidt højere på 0,2 mm.

Ikke ægte træ

Trods Pergos ægte træ tekstur, finish og design med det trænede øje, det vil aldrig gå, reelle trægulve. Det syntetiske materiale Pergo er lavet af bliver aldrig vare så længe som rigtige hårdttræ gulv, og endda et professionelt installeret Pergo gulv kan ikke matche konsistens, lugt og glans af ægte hårdttræ gulvbelægning håndværk.

Lakering

Pergo gulvmaterialer indeholder en ydre finish, kaldet en "finer," også kendt som et slidlag, der bidrager til holdbarhed og styrke af overfladen. Dette er normalt over pletten af materialet og præsenterer spørgsmål til optagelsen af nye pletter og farvevalg, især når de forsøger at gå mørkere til lysere. Oprindelige farve skal først fjernes, som vil kræve arbejdskraftintensive skrabning og mindsker kvaliteten af gulvbelægning.

Eksklusivitet

Pergo har lavet aftaler med hjem forbedring detailhandlere at tilbyde eksklusive design og produkter. Dette kan gøre det vanskeligt at finde udskiftning stykker og kanter til modeller, der er blevet nedlagt eller mistet deres eksklusivitet til den forhandler, hvor du købte den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com