Ulemperne ved svampe til jorden

March 17

Ulemperne ved svampe til jorden

Mens sund jord indeholder mange levende mikroorganismer, herunder bakterier og svamp, de fleste af svampen i jord er gavnligt. Det hjælper til naturligt henfald og nedbrydning af organisk materiale, ikke blot befri planet af affald, men også frigive gavnlige næringsstoffer tilbage i jorden. Uden svamp, vil planeten være over-run med kuld. Der er dog et par dårlige æbler, der forårsager planteavlere nogle store hovedpine; disse svampe er ufordelagtig i jorden.

Visnen

Blandt jorden er svampe, der forårsager problemer dem, der forårsager visnen såsom verticillium og fusarium visnesyge. Visnesyge angreb en plante karsystemet, normalt starter i rødderne, og får den til at være i stand til at absorbere næringsstoffer. Resultatet er, at det skrumper og dør uden ordentlig behandling. Nogle bakteriel visnen Se og opføre sig på samme måde til svampe visnen, og du skal identificere vil nuværende at behandle det effektivt.

At identificere visnen

Når de forsøger at skelne mellem en visnesyge forårsaget af en jord-bårne svamp og bakterier, skåret i stammen af det berørte anlæg lige over linjen jord. Svampe visnesyge forårsager karvæv at vende brunlig. Mere avancerede visnesyge, jo længere op anlægget denne misfarvning vises. Sydlige blight er en svamp, der kan identificeres ved cankerlike depressioner i stængler af angrebne planter lige over linjen jord. Spray med en godkendt eller hjemmelavet fungicid at slippe jorden af disse besværlige svampe.

Roden rådner

Roden rådner er båret af svamp i jorden og forårsage alvorlige tab af træagtige prydplanter marked. De angribe plantens rødder og i sidste ende medføre døden, men tidligt i en infektion, de undertrykke begge plante vækst og plante kvalitet. En inficeret plante kan producere par og knappe blade, blomster eller frugt, og avlere tage store tab, hvis sygdommene, der ikke fanges og behandles tidligt.

Identificere roden rådner

Identifikation er tricky, som mange symptomer forekommer meget lig symptomerne på for meget gødning eller vand, for lidt vand, fryse skader, forkert håndtering af jord ormemidler eller skade fra bliver root bundet. Kigge efter en mørkfarvning af rødder når rodklumpen er gravet op og vaskes, herunder mangel på hvide eller blegt roden tips. Planternes vækst kan være halte og gule eller gulfarvning, og vækst og produktion kan være forkrøblede eller ikke-eksisterende. Svampen er undertiden synlige på rødderne, men en nøjagtig identifikation skal foretages i et laboratorium af vokser svampen og studere det under et mikroskop.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com