Ulige typer af Hybrid grøntsager

June 26

Ulige typer af Hybrid grøntsager

Hybrider mellem grøntsager som kål og broccoli er fælles. På grund af den ekstreme vejr i mange dele af verden føjes hybrid grøntsager, der er bedre i stand til at overvinde klimatiske mangfoldighed løbende til strømmen af planteafgrøderne grøntsager. I meget befolkede områder, der er modtagelige for ekstreme klima, som Indien, bliver dette særlig vigtigt. Nogle af de arter, der kommer sammen med dette fremskridt vises ganske mærkeligt.

Broccoflower

Broccoflower er en hybrid mellem broccoli og blomkål. Uanset om du spiser, broccoli, blomkål eller broccoflower, er den vigtigste del, du spiser blomsterknopper og stilkene, selvom stænglerne er også spiselige. Broccoli og blomkål er nært beslægtede, hvilket gør det nemt at Cross-bestøve dem. Kombinationen gør for en usædvanligt udseende modellen med bølget og folde blomster, der stikker ud tilfældigt fra stokken. Anlægget er en lime-grøn farve og er mildere og sødere end broccoli og blomkål.

Squash Zucchini

Zucchinis har squash form og fornemmelsen af en almindelig grøn squash, men de er gule som en squash. Disse kan nemt erstatte regelmæssig zucchinis i traditionelle opskrifter, fordi smag er ens. Anlægget tager ca 50 dage til fuldt vokse. Anlægget kan være dyrket inde med gryder eller udenfor i varmen eller i et drivhus. Frøene er vokset svarende til zucchini, som kræver du at plante dem i omkring 1/2 til 3/4 inches af fine jord.

Salat

Forskere ved University of Central Florida har kryds-avlet salat med en insulin gen, der kan hjælpe med at bekæmpe diabetes. Cellerne i salat beskytte insulin da det rejser gennem den menneskelige fordøjelsessystem. Når insulin når tarmene, udløses kroppens insulin-producerende svarmekanisme. Forskerne håber, at dette vil bidrage til et sundere liv for mennesker, der lider af en livstruende sygdom.

Dyrkning

Hybrid grøntsager dyrkes, både forretningsmæssigt og privat. Voksende teknikker er blevet gennemført i Khyber Pakhtunkwa provinsen, Pakistan. En hybrid bitter centnergræskar kaldet karail er vokset i massen på pinde og plast ledning i landet. En landmand fortalte Inpaper Magazine, at landmænd ofte er alt for uvidende og konservative til at tilpasse nye dyrkningsteknikker. Men de vedtages når teknologien er fuldt implementeret. Flere landmænd tilpasse til praksis, når de ser den finansielle succes i deres konkurrence.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com