Ultimative Chopper elektriske Blender instruktioner

March 27

Ultimative Chopper er en handy lille gadget for at forberede små mængder af mad. Bruge det til nødder, grøntsager, æg og kød, når dine opskrifter kræver hakkede ingredienser. Bruge blender udlæg for væsker, buddinger og Fromage. Chopper og blender er enkel at bruge og nem at rengøre, og vil spare dig tid og kræfter i køkkenet.

Forsamling

Sæt sønderdeling skålen på basen og tryk det på plads. Skubbe klingen på akslen i basen, indtil den klikker på plads. Linje op de blå prikker på chopper låget og bunden, og læg låg over skålen. Drej låget mod uret, indtil den klikker. Hvis låget ikke er låst i position, vil ikke apparatet køre.

Opererer Chopper

Brug kun den anbefalede mængde af mad i skålen, da overbelastning kan beskadige chopper. Dette apparat er beregnet til at blive brugt til små mængder af fødevarer kun. Skære enhver fast føde i one-inch stykker før sønderdeling.

Drej låget med uret og fjerne den. Sted mad i skålen. Rør ikke ved klingen. Læg chopper låg og drej den mod uret indtil det klik.

Tilslut apparatet til en stikkontakt. Tryk og hold startknappen at hugge mad, og slip knappen for at stoppe. Hold startknappen nede i kun tre sekunder ad gangen for at forhindre overophedning.

Afmonterer chopper. Drej låget med uret og tage det ud. Vær forsigtig, når du fjerner bladet. Skub og hold den midterste knap på klingen, som du trækker det. Tag den sønderdeling skål fra bunden langsomt, holding base at forhindre spilde mad.

Pleje og rengøring

Vaske hver del af chopper, før du bruger det for første gang, og også efter hver brug. Klingen kan vaskes i en opvaskemaskine, men undgå opvarmet tørring og desinfektion cyklusser, da de kan beskadige den. Vask låget og skål af hånden i varmt, sæbevand vand, så skyl og tør dem helt. Hvis du vasker kniven i hånden, være meget forsigtig, da det er skarpe.

Tør base med en fugtig klud. Ikke nedsænke det i enhver væske og ikke sætte det i opvaskemaskinen.

Kontroller dele lejlighedsvis for tegn på revner eller andre skader. Brug ikke chopper, hvis nogen del er beskadiget.

Hakke gange

Hugge 6 ounce kogt æg i fire sekunder, 2 ounce af hvidløg eller 6 ounce af tomater i fem sekunder, 1 ounce af persille eller 6 ounce af magert kød for seks sekunder, 5 ounce af gulerødder og selleri og 6 ounce af mandler i syv sekunder, 5 ounce af løg i ni sekunder, og 5 ounce af valnødder, seks ounce af kastanjer og 8 ounce af sojabønner i 10 sekunder.

Blender forsamling

Blenderen er et tilbehør, der bruges med den ultimative Chopper. Det består af en blender låg og låg plug, en blenderglasset, en gummiskive, en blender klinge og en blender base.

Sæt gummipakskiven ind øverst på blender base, og Vedhæft blenderglasset ved at skrue det i urets retning på blender soklen. Ikke stramme krukken og undgå at berøre blender blade. Line up faner på blender låg med fanerne på toppen af krukken og drej låget med uret for at fastgøre den. Line up stillinger på låget plug med riller på den indvendige kant af låget og drej stikket med uret til at stramme den.

Tage chopper låg, chopper blade og sønderdeling skålen ud basisenheden for den ultimative Chopper. Line op den blå prik på blenderen med den blå prik på chopper base. Tænde blenderen i urets retning, indtil det klikker på plads. Hvis den blender vedhæftede fil ikke er i position, plejer blenderen start.

Blender drift

Tage ud blender låget ved at dreje det mod uret. Placer mad eller væske i krukken, men ikke overstiger fire-cup mark. Læg blender låg og drej det med uret til at stramme.

Tilslut apparatet til en stikkontakt. Tryk og hold startknappen til at blande. Ikke holde knappen nede i mere end tre sekunder ad gangen for at forhindre overophedning.

Tag stikket ud af apparatet. Tage off hele blender samling ved at dreje den med uret og fjerne det fra chopper base. Drej blender låget mod uret og tage det ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com