Ultimative kabelskabe

December 19

Dit skab bruges til at gemme de fleste af din husstand varer, så holder det organiseret er en prioritet. Inkorporere effektive løsninger i dit skab kan hjælpe dig få mest ud af rum og kan endda gøre indersiden af dit skab mere attraktive.

Størrelse

For et lille skab, vil tilføjer små containere for hylde opbevaring eller kroge på bagsiden af skabet døren tillade dig at bruge pladsen effektivt for boliger lille indretning elementer eller frakker og jakker. Rummelig garderobe kan også drage fordel af tilsvarende tilføjelser, såsom en sko rack, kroge på skabet døren, hvilket frigør gulvplads.

Funktion

En af de mest effektive skab løsninger tildele en funktion til hver af skabene i dit hjem. For eksempel, garage skabet bør kun anvendes til værktøjer--hylder fremstillet af metal eller robust træ vil sikre, at dine værktøjer er gemt korrekt. Skabet i gangen tættest på badeværelset skal være forbeholdt sengetøj, håndklæder, waschloths og ekstra badeværelse indretning, sådan bademåtter eller toilet dækker.

Overvejelser

Udsmykning dit skab vil bede dig om at holde det ser sit bedste. Maleri indersiden af skabet en lys farve vil gøre rummet indbydende--tilføje kurve eller placeringer i skabet, som matcher malingen farve giver skabet et koordineret udseende. Tilføje et dekorativt spejl på bagsiden af skabet døren vil også give dig et klart billede af, hvordan skabet ser på indersiden og kan gøre det ser større, så godt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com