Ultralyd skadedyr fjernelse

December 17

Chancer er, du har set reklamer eller reklamer til ultralyd pest kontrol-enheder, der lover at afholde mus og andre skadedyr fra hjemmet. Men hvis du har mus eller andre skadedyr, kan du overveje disse enheder. Eksperter har konstateret, at ultralyd og andre elektroniske pest control enheder er spild af penge.

Hvordan ultralyd Pest Control enheder hævder at arbejde

Ultralyd skadedyr anordninger udsender højfrekvente lydbølger, som fabrikanterne hævder frastøde gnavere som mus, flagermus og fugle, ud over skadedyr såsom roaches, lopper og andre insekter.

Disse enheder enten stikket i stikkontakter eller bruge batterier til at udsende højfrekvente lydbølger at disse enheder hævder arbejde som en pest afvisende. Mens disse ultralydsbølger er umærkelig for menneskers ører, kan de angiveligt høres af gnavere og skadedyr, der er lavet ubehageligt ved lyden.

En anden nylig trådt i elektriske pest control enhed marked er den "sub sonic" pest frastødende, som ifølge producenterne, virker ved at sætte en eller flere enheder i stikkontakter, der udsender højfrekvente lydbølger gennem husets installationer. Som ultralyd enheder hævder disse "sub sonic" enheder også, at de udsender lydbølger er generende for skadedyr.

Hvorfor ultralyd Pest Control Devices virker ikke

To gange, har Federal Trade Commission taget skridt til at forhindre, at producenter af ultralyd pest control enheder påstand at enhederne faktisk frastøder skadedyr.

FTC hjemmeside hedder det, at "forudgående FTC klager hævdede, at enhver reaktion af gnavere til ultralyd ville være midlertidig i bedste fald fordi gnavere vænnet sig til ultralyd og vil vende tilbage til deres nesting eller fodring områder selv i nærværelse af en ultralyd enhed. Desuden påstået tidligere FTC klager, at ultralyd enheder ikke kontrollerer insekter."

Desuden, ifølge Washington State University udvidelse høre de fleste gnavere på de samme lyd frekvenser som mennesker - hvilket betyder, at hvis du ikke kan høre lyd bølger eller er ikke generet af dem, er heller ikke de fleste gnavere eller andre skadedyr. I virkeligheden, ifølge udvidelse Bulletin EB1663, er "ultralyd og seneste subsonics testet grundigt i de laboratorie- og. Disse enheder fungerer ikke. Dyr placeret i bure ud for enhederne, der fortsat at leve et normalt liv. Hvis de er parret med det modsatte køn, har forskeren snart flere munde at mætte."

Alternativer til ultralyd skadedyr fjernelse

Lommepenge til at forhindre mus og andre kæledyr fra infiltrerer hjem er mere effektivt end at bruge penge på ultralyd skadedyr afskrækningsmidler. For at forhindre mus og andre skadedyr i hjemmet, forsegle sprækker og revner omkring huset. Noget større end 1/4 tommer er stor nok til en mus til at indtaste. Trim ukrudt og anden vegetation omkring hjemmet, der tiltrækker mus. Hvis du kan se beviser at mus har indtastet hjemmet, brug fælder eller glueboards til at fange og fjerne dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com