Under-kabinet, Over-the-Counter belysning instruktioner

September 10

Over-the-counter belysning, der er placeret på undersiden af kabinettet over det lysere de mørke hjørner af et køkken og skaber et brugervenligt arbejdsområde for amatør kokke og professionelle kokke ens. Det er relativt enkelt at installere belysning under et køkkenskab, hvis du har de korrekte vejledning. Et par enkle tricks vil hjælpe dig har den store køkken belysning, som du altid har ønsket.

Indsamle værktøjer og forsyninger

Du skal grundlæggende værktøjer som en 3/8-inch borehoved, en boremaskine, elektrikers tænger, en blyant, en crimp værktøj, en jab saw, en plan, en korte pistol, wire hæfteklammer og et målebånd. Når du har dine værktøjer, skal du beslutte, hvilken type af belysning til at installere. Nogle belysning er nem at installere og skal blot tilsluttes eksisterende forretninger. Andre under kabinet belysning kan du wire det til en switch til at holde din gratis fra lys, der er altid sat i forretninger.

Find strømkilden

Installation af køkken belysning som under-kabinet lys, der skal installeres permanent kræver komfort med elektriske ledninger. (Hvis du føler dig ubehageligt med dette, kan du ansætte en elektriker eller blot købe under counter lys, der kan sættes i.)

For at starte dette projekt skal du finde din strømkilde og slukke for strømmen på parameteren breaker for dit hjem. Hvert hjem er forskellige; gør dig bekendt med de vigtigste breaker for dit hjem. Arbejde med live ledninger kan være farlig så være sikker på, at strømmen er slukket for det område, du arbejder på. Køre wiren fra en eksisterende datakilde til din frysere.

Installation

Installere belysning nær forsiden af skabene. Dette vil hjælpe at belysningen at være centreret over bordplader nedenfor. Med 1/2-inch skruer, skrue belysning på plads på skabene. For at undgå mørke pletter under skabene, placere en lys hver 30 inches, og sørg for at få en lys ind i hvert hjørne.

Wire belysning

Check fabrikantens under-kabinet lys anvisninger før ledninger belysning. Ledninger kan hæftes til kabinettet, eller den kan køres gennem kabinettet til at undgå ledninger viser nedenunder. Wire alle lys sammen, og derefter vedhæfte den varme ledning til en lysdæmper. Bagefter vedhæfte resten af ledningerne. Den neutrale wire på switchen skal tilsluttes den hvide ledning på huset. Den sorte ledning skal knyttes til anden siden af parameteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com