Underjordisk vand Tank Installation

October 31

Underjordiske vandtanke bliver brugt mere og mere for bymæssige områder hvor der ikke er meget plads tilbage til dem over jorden. De er sikre og omkostningseffektive og kan anvendes til bolig og kommercielle områder. Ved hjælp af disse systemer kan give dig en besparelse på op til 40% med gennemsnitlige vandforbrug, som er en anden god grund til at undersøge investere i en.

Udgravning

Måle højden af vandtanken og tilføje mellem 6 og 30 inches til denne måling til at finde hvor dybt for at grave hullet for tanken. Denne ekstra højde vil være at dække tanken. Måle bredden af tanken og tilføje 18 til 24 inches rundt i akvariet til at bestemme de andre målinger. Hvis disse ekstra mellemrum ikke er tilføjet, kan tanken kollapse.

Pakke i sand i bunden til en højde på 6 inches og følge det med 12 inches af knust sten eller grus. Niveau denne overflade og placere vandtank på toppen, at sikre, at tanken er niveau også.

Forbindelser og udvidelser

Sætte i skot-montering, der skal være placeret på hver side af mandehullet eller slutningen rib. Sikre, at tanken er ventilation. Forsegle låget med silikone caulking at gøre det vandtæt. Bruge rustfri skruer leveres med låg til at fastgøre den.

Før du installerer opfyldning vandtank, filtypenavnet mandehullet. Skruer og pakninger der leveres med produktet på købstidspunktet, så sørg for at du bruger disse til at opnå den rette pasform. Fastgør låget i toppen af filtypenavnet mandehullet. Fjorden er højere end afsætningsmulighed; kontrollere retning af strømmen.

Opfyldning

Fyld tanken med vand på en selv plan med opfyldning. Det er vigtigt, at vandet og opfyldning holdes selv for at forhindre et sammenbrud i tanken. Opfyldning tank med 12-tommer lag, og husk at kompakt hvert lag, som du går. Når du komprimerer opfyldning, altid start fra ender. Bruge en tamp komprimere opfyldning under rørene. Læg ikke mere end 30 inches af opfyldning på toppen af tanken, og har det mounded over toppen for god dræning.

Materialer, der skal bruges som opfyldning omfatter sand og grus blanding, der er fri for træflis, ler og andre vragrester som murstenshus og silt. For en ekstra sikkerhedsforanstaltning, har webstedet inspiceres af en professionel. Producenterne har ofte teknikere tilgængelig til at kontrollere placering og installation metoder, før, under og efter indgrebet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com