Underlag er bedst til brug i et badeværelse?

May 20

Sten eller ler-baserede flise har ingen "give '' til det, hvilket betyder, at det vil bryde, hvis den bevæger sig på alle. Det gør det vigtigt at have en solid, immobile underlag. Kun virkelig perfekte flise gulv underlag er en tyk plade af beton, men i de fleste tilfælde, der ikke vil være tilgængelige. Det nærmeste praktiske alternativ til at er i dag cement board, som er en stor forbedring over krydsfiner underlag af en generation siden. Ud over at styrke er cement board fugt-resistent, gør det ideelt til væg programmer samt.

Forberedelse af overfladen

Den overflade, som cement board går på er at være ren, tør og fast. Gulvet har at blive strippet til krydsfiner undergulvet, med alle de nailheads, sænket og sømmene selv. Fjerne ordet trim. For vægge, gips eller gips er fint, men sørg for der er ingen glans eller snavs på overfladen. Hvis væggen er meget skinnende fra glans maling, skal du bruge et bælte sander til buff ud. Til gulve, cement board kan skrue til undergulvet overalt, men for vægge, du bliver nødt til at finde studs. Bruge et elektronisk studfinder for at markere dem.

Installation

Cement board generelt kommer i 3 af 5 ark i forskellige tykkelser. Til gulve, bruge 1/2-inch tyk bestyrelsen for at sikre styrke; for vægge er 1/4 tommer fint. Carpenters lim er en acceptabel klæbemiddel, men nogle foretrækker thinset mørtel, fordelt med et hakket murske. Uanset hvad, håndvask galvaniseret 1-1/2-inch skruer så godt. For vægge, Følg studs, at sætte en skrue hver fod eller deromkring; til gulve, sætte en hver kvadratfod. Placer bestyrelserne i kurser, svimlende sømmene. Cement board nedskæringer som drywall score det med en barberkniv kniv og fastgøre det. Tape sømmene, som du ville drywall, ved hjælp af mesh tape og sprede thinset mørtel over det.

Flisebelægning

Cement-bestyrelsen selv har at være glat og fri for enhver højderygge i sømmene før du fliser. Køre din hånd over overfladen for at finde nogen høj områder, bump eller ridges, og bruge en vibrerende sander til at tage dem ned. (Gå let med sander, bruger det kun hvor det er nødvendigt.) Når alt er flad og glat, lægge dine fliser med markerede linjer, ved hjælp af en plan og blyant til vægge og en kridt snapline til gulve. Du vil sikkert fliser med thinset mørtel, sprede på toppen af cement board med et hakket murske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com