Underskrive for store apparater efter inspektion af dem

December 8

Underskrive for store apparater efter inspektion af dem

Underskrive for store apparater efter inspektion af dem er et vigtigt ansvar. En frist for returnering store apparater begynder når du acceptere leverance. Store apparat detailhandlere kan give så lidt som 48 timer for dig at nemt returnere en vare for defekter eller skader, ifølge Consumer Reports. Du kan ikke mærke en betydelig bunden eller bule i flere dage hvis du undlader at korrekt inspicere apparatet under fødslen. Detailhandlere kan acceptere stort apparat vender tilbage uden spørgsmål i en indledende periode, men efter det kan kræve omfattende dokumentation om problemet.

Manipulation

Inspicere emballage på store apparater for tegn på manipulation. Ikke underskrive for levering hvis din inspektion tyder på boksen var tidligere åbnet En boks, der tidligere er åbnet kan betyde store fladskærms tv eller desktop computer du bestilt blev returneret af en anden eller er renoveret. Også bekræfte, at du modtager det korrekte stort apparat. Sammenlign modelnavn og nummer med oplysningerne på din kvittering. Også sammenligne serienumrene hvis det er muligt.

Emballage

Skader på grund af dårlig emballage forårsage problemer, der ikke er umiddelbart synlige. For eksempel kan du ikke mærke skader på en tv-skærm, indtil du begynder at bruge apparatet. Bruge inspektionen til at bekræfte, at varen var pakket ordentligt. For eksempel, bør et fladskærms-tv omfatte et lag af beskyttende film til skærmen. Før du signerer, spørger levering person til at vente et stykke tid du hurtigt vil åbne boksen for at bekræfte, at apparatet er pakket omhyggeligt ind.

Forsendelse

Nogle store apparater er beskadiget under forsendelse. Omhyggeligt inspicere køleskabe, frysere og ovne for buler eller scuff mærker. Nægte at underskrive for alle store apparater, der ankom beskadiget. Inspicere de store apparat, mens det er stadig på varevogn hvis det er muligt, eller lige efter arbejdstagere tage det af lastbilen.

Svig

Hvis det er muligt, købe lokalt når køber brugt store apparater. Inspicere disse apparater før du køber dem. Craigslist, en gratis online rubrikannoncer hjemmeside, advarer om, at svindel er ofte forbundet med out-of-town forsendelser. Svindel kunne omfatte sælgere bevidst sender forkerte varer eller varer, der er defekt. Insistere på en individuel sælger sørge for levering af et stort apparat torsk. Acceptere levering kun efter bekræfter apparatet vises fri for defekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com