Undersøgelse Room designideer

June 4

Undersøgelse Room designideer

En undersøgelse er en stille værelse i hjemmet bruges til at læse, lektier, computeropgaver og afslapning. Du kan nemt konvertere en ekstra soveværelse i dit hus til en undersøgelse. Rolig maling farver, komfortable møbler og masser af bog hylder er alt hvad du behøver til at skabe en perfekt undersøgelse for din familie.

Farver

Vælge den ønskede farve for din undersøgelse er en vigtig opgave. Du ønsker dit værelse til at fremme fred og ro. Det bør være et sted at komme væk fra livets vanvid og læse en bog eller undersøge til en test. At studere ofte fremkalder stress, så et roligt værelse er bedst til at studere.

Varme blå toner er bedst for fremmane en fredelig følelse i rummet. Undgå lys blues, som kan føle sig kold på væggene. Grøn er en anden god mulighed for en undersøgelse. Grøn menes at være en beroligende farve. Undgå røde og gule farver, der skaber energi og undertiden frustration. Du ønsker at sidde stille og læse og slappe af, så energiske farver skal gemmes for en familie værelse eller den.

Hvis du falder i kærlighed med en mørk farve, der ville overmande rummet, overveje maleri halvdelen af væggen den mørke farve og den anden halv en cremet neutral. Hænge stol jernbane for at opdele de to farver. En anden mulighed er at male et enkelt væg den mørke farve og resten af væggene en lignende farve, bare flere nuancer lysere.

Bøger

Ingen undersøgelse er helt uden bøger. Fyld en hel væg med reoler til at holde alle familiens favoritter. Du kan muligvis ikke udfylde alle hylderne lige bortrejst. Den tomme plads kan bruges til at vise nips eller billedrammer.

Vælge en reol, der passer til den overordnede stil du går efter på værelset eller i dit hus som helhed. Købe nok af reoler til at fylde en væg af dit studium. Sørg for at måle omhyggeligt og kontrollere, at alle døre vil kunne åbne fuldt ud når reoler er på plads.

Altid vedhæfte reoler til væggen med skruer og ankre. Hvis børn eller dyr kravle på hylderne, vil de ikke vælte. Selv hvis du ikke har børn af din egen, er det en sikkerhedsforanstaltning, du skal tage i tilfælde af, at et barn er nogensinde i dit hus.

Møbler

Din undersøgelse har nu brug for møbler. Kigge efter en komfortabel sofa eller et sæt af skråstole først. Læsning er meget sjovere, når du har et behageligt sted at sidde. Se mere til komfort end stil, når det kommer til sofaer og stole. Du vil dine familiemedlemmer til at være i stand til at slappe af og nyde sig selv.

Kig efter et skrivebord næste. Du vil sandsynligvis ønsker at indstille din desktop computer eller har et sted at sætte din laptop. Et skrivebord med fil skuffer og hylder bygget fungerer godt. Finde et skrivebord, der svarer til træ af reoler du installeret for at give rummet kontinuitet.

Endelig, søge efter små borde til brug som ende tabeller og et sofabord. Kigge efter woods, der stemmer overens med skrivebord og reoler, men køber ikke nødvendigvis et matchende sæt af to ende tabeller og et sofabord. Ser for forskellige stykker, der koordinerer uden matchende. Dette vil gøre dit studie, mere afslappende og afslappet i stedet for stive og formelle.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com