Undervands Decor ideer til en børn badeværelse

November 22

Undervands Decor ideer til en børn badeværelse

De fleste børn i alle aldre er fascineret af undersøiske liv. I stedet for en almindelig kedelig badeværelse, dekorere dit barns badeværelse i en undervands tema ved hjælp af levende farver og forskellige billeder fundet i havet. Der er flere måder at oprette en undervands-tema badeværelse, der er ikke kun visuelt interessant men funktionelle samt.

Fliser

En måde at dekorere et børn badeværelse med en undervands tema er at bruge keramiske mosaikfliser. Disse fliser, som er tilgængelig i en bred vifte af farver og størrelser, kan bruges til at skabe billeder af forskellige typer af undersøiske liv på badeværelset vægge. En anden mulighed er at bruge keramiske fliser på væggene med dyr, der er fundet i havet allerede malet på dem.

Maling

Male et vægmaleri af en undersøiske scene i dit barns badeværelse. Vælge et design, du kan male på alle vægge, eller male en scene på en væg. Bruge forskellige blå nuancer til vand, blå-grøn, aqua og turkis. Male undersøiske liv--som fisk, hajer, søheste, østers, blæksprutter, skildpadder, delfiner og endda en havfrue--ved hjælp af stencils og lyse farver. Du kan også male disse billeder freehand eller hyre nogen til at gøre dette.

Vindue behandlinger

Hvis du beslutter dig for at holde dine vægge simpelt ved at male dem i en dækkende farve, bruge vindue behandlinger med undervands udskrifter. Men hvis du beslutter at male et vægmaleri på din væg eller oprette et design ved hjælp af mosaikfliser, holde dit vindue behandlinger simpelt ved at vælge stof eller blinds i en dækkende farve. Vælg en af de lyse farver fra din vægmaleri eller maleri at samle udseendet af badeværelset. Uanset hvordan du designe badeværelset vægge, kan blinds i et naturmateriale som bambus, også bruges.

Tilbehør

Dekorere dit barns badeværelse ved hjælp af injektionsmørtel til at forsegle reelle eller plast muslingeskaller langs badeværelset vægge. Accessorize ved udformningen af et spejl med reelle eller plast muslingeskaller og sand dollars. Placer sæbe formet som skaller og fisk i en sæbeskål eller en vævet kurv. Hænge en trykt badeforhæng med en ocean tema, hvis du har almindeligt væggene eller hænge et badeforhæng i en blå, blå-grøn, aqua eller turkis, hvis du har et design på væggene. Dekorere ved hængende stribet badehåndklæder og bruger bade måtter med en undervands print.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com