Ungdomsværelset udsmykning idéer

June 6

Ungdomsværelset udsmykning idéer

Opfordre teenagere til at udtrykke sig gennem soveværelse udsmykning stilarter og farver. Med et par frakker af maling, kan du forvandle en teen soveværelse fra kedeligt til lys og munter. Bruge teen Hobbyer og interesser som udsmykning inspiration. Hvis du decorating på et budget, opfordre dristige design og et par finurlig indretning stykker til at gøre en stor indvirkning.

Tropisk stil

Dekorere en teen soveværelse med lyse, tropiske detaljer for et kreativt look. Levende turkis eller koral-farvede vægge vil sætte scenen for en frække stil. Forbedre sengen med en lyse pink Talsmanden byder turkis, koral og solrig gule blomstermønstre. Hvid Flet eller brun rattan møbler giver rummet en sommerlig flair. Tilføje en ekstra pop af farve med en lampe med en gul keramiske base og en hvid linned skygge.

Parisisk Flair

Indgyde en teenager pige værelse med en charmerende parisisk flair. Splash væggene med en ungdommelig blød lyserød maling farve. Sort og hvid polka-dot gardiner vil give rummet en Paris café stil. Vælge en pink quilt ligner en sort og hvid puddel mønster for et strejf af glamour. En sort smedejern lysekrone hang over sengen vil afslutte den Paris-inspirerede look. Hvis en lysekrone er ikke i din udsmykning budget, hænge en lysekrone-inspireret væg klistermærke over den sengens hovedgærde.

Mix og Match farver og mønstre

Tillad din teenager til at skabe sit eget rum ved hjælp af favorit farver og mønstre. Hvis din teenager elsker pink og brown, forbedre seng med en hot pink Talsmanden. Tilføj drama med to brune og hvide polka-dot dekorative puder, og to brune og hvide blomster-Mønstrede puder. Brun træ væg sconces fyldt med pink lys vil give rummet et blødt skær. En bordlampe, byder på lyse pink base og en brun og hvid stribet skygge vil give en ekstra belysning element.

Interesse-inspireret rum

Teenagere vil nyde at udtrykke deres personligheder og interesser gennem soveværelse indretning. Hvis din teenager elsker baseball, skal du vælge en rød, hvid og blå bed talsmanden for en all-American look. Hvid og rød baseball-formet dekorative puder vil accent udseendet. En lampe med en baseball bat-formet stativ og en rød nuance er en charmerende måde at belyse et skrivebord. Hænge indrammede billeder af berømte baseball spillere, at teen beundrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com