Uniclic Laminat Gulvbelægning rådgivning

January 28

Uniclic Laminat Gulvbelægning rådgivning

QUICKSTEP laminatgulve er et produkt udviklet af Belgiens Quick-Step Co Det var en af de første laminate gulv materialer designet til lim-gratis installation. Ved hjælp af en patenteret tunge og groove forbindelse system forbindes gulvbrædderne til en anden uden søm eller lim. I stedet hvile de oven på undergulvet ved hjælp af en svømmende lægning. Dette gør Uniclic gulve en af de nemmeste gulvbelægninger for gør det selv-installatører.

Rådgivning om at vælge laminat

Før du vælger et Uniclic gulv, det er vigtigt at forstå, hvordan Laminat Gulvbelægning værker. Mens laminat er designet til at ligne hårdttræ, indeholder det ingen ægte træ finer. Det er fremstillet af en sammensat base toppet med en forseglet papir lag. Papiret kan ikke er udskrevet til at ligne træ korn, men refinished eller slebet som træ. Derudover gør dette papir belægning træet meget mere modtagelig overfor fugt end løvtræ. På grund af dette, QUICKSTEP laminatgulve må kun installeres i områder fri for fugt. Husejere bør undgå at installere dette produkt i badeværelser, kældre eller ethvert område omfattet af fugt.

Gulvet forberedelse rådgivning

Uniclic laminat kan installeres over næsten enhver gulvbelægning, herunder hårdttræ, fliser, vinyl eller linoleum. Det bør ikke være installeret over eksisterende laminat eller andre flydende gulv system. Et flydende gulv vil ikke give en stabil base for dette produkt, og kan føre til sprækker og andre tegn på skade.

Dette materiale kan også være installeret over en beton eller træ undergulv, selvom det er vigtigt at ordentligt forberede undergulvet først. For trægulve, fjerne omstrejfende negle eller hæfteklammer og korrekt sikre løse brædder eller planker. Hvis undergulvet er konkrete, bruge en vinkelsliber til at fjerne bump eller kamme, derefter udfylde lave steder med en udjævning sammensatte. Manglende ordentligt forberede din undergulv kan reducere levetiden for dine QUICKSTEP gulv.

Købe materialer

Når du køber Uniclic laminat, er det vigtigt at købe mere materiale, end du tror, du har brug for. Nogle materialer vil være tabt på grund af skæring, og du kan finde et par misfarvede planker du ikke ønsker at bruge. Det er også meget nyttigt at have et par ekstra gulvbrædder for fremtidige reparationer--det kan være vanskeligt at matche en farve efter flere år.

For at afgøre, hvor meget gulvbelægning at købe, skal du tilføje omkring 5 procent til det samlede areal af rummet.

Farve udvælgelse rådgivning

Uniclic gulve fås i mange forskellige farver og finish. Hvis du køber gulv til en lille plads, skal du vælge lysere farver for at gøre rummet synes større og lysere. Mørkere laminat vil virke bedst i større rum, som har tendens til at gøre en lille plads ser trangt og mørkt.

Skæring Uniclic planker

Du kan bruge næsten enhver type af saven til at skære din laminat gulvbrædder til de ønskede længder, men det er vigtigt at skære dem korrekt for at undgå skader. Sted i bestyrelserne ansigt, når du bruger en stiksav, eller ansigt ned, når ved hjælp af en rund, tabel eller hånd sav. Dette vil bidrage til at skabe rene snit langs overfladen af materialet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com