Unikke badeforhæng idéer

December 7

Unikke badeforhæng idéer

Badeforhæng betragtes som blot et badeværelse tilbehør, men de har magt til fuldstændigt at transformere den stil og udseende af dit badeværelse. Badeforhæng fås i et bredt udvalg af designs, mønstre, stilarter og tekstiler, men der er mange måder at skabe unikke badeforhæng, der er alle dine egne. Før du nøjes med at store-købte gardin, tjek disse ideer og lad dit badeværelse afspejler din originalitet.

Tie-dye

Næsten enhver type stof kan bruges som en badeforhæng, selvom en liner er afgørende for at beskytte materialer, der ikke er vandtæt. Du kan endda bruge en ark, hvis du ønsker at. De fleste plader har en foldet top, og ved at fjerne de to korte sømme langs siden, du kan oprette åbning til stangen. Med det i tankerne, kan du tage en gammel hvid ark, et par elastikker og din yndlingsfarve farvestof til at skabe en sjov tie-dye badeforhæng. Før du begynder at spekulere på, hvordan i alverden vil du finde tilbehør til at matche en tie-dye gardin, bare husk at tie-dye ikke betyder nødvendigvis en eksplosion af flere lyse farver. Du kan bruge bløde lyserøde eller endda beige og tillade tie-dye teknik til at skabe en unik tekstureret udseende.

Læder og blonder

Læder kan bruges til en maskulin - eller western-tema badeværelse. Hvis dit badeværelse har begrænset ventilation, dog, kan du overveje imiteret læder eller vinyl, fordi det er mere modstandsdygtig over for fugt og vand skader. Uanset hvad, vil en liner være nødvendig. Alternativt kan du bruge blonder eller nitter for en ultrafeminine look. Kombinere hvid blonde med en farvet liner skaber en unik lagdelt effekt.

Gå glam

Du kan glam op din eksisterende gardin af blot skitsere design eller motiv med juveler. Du kan vedhæfte de perler og juveler af enten sy eller lime dem på. Der findes også værktøjer, såsom BeDazzler, der vil gøre dette en nem projekt. Du kan også glam op badeværelset ved at gøre din egen badeforhæng med sequined eller metallisk stof. Du skal bruge en symaskine til at afslutte enderne og skabe loop øverst til gardinstang. Standard badeforhæng måle 72 "x 72", så skal du nok materiale til denne størrelse.

Personliggøre

Igen, en enkel hvid eller lys-farvet bomuld ark kan være et lærred for at skabe din egen personlige badeforhæng. Du kan monogram din badeforhæng ved hjælp af fabric maling og brev udskæringer til at oprette frimærker. Brug din egen computer og printer til at oprette billeder eller billeder at sætte på din badeforhæng. Bruge stryg-på-ark papir til at printe dem ud, og blot stryge dem ind på dit badeforhæng. Husk, at printe den spejlbillede, ellers vises det som et spejlbillede når du stryge det på.

Børneleg

Lad dine børn deltage i dekorere deres badeværelse. En hvid eller lys-farvede ark ud flad, og lad dem bruge stof maling til at lave en collage af deres handprints hele gardinet. Du kan også bare få en seng ark med deres favorit tegneseriefigur og bruge det som et badeforhæng.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com