Unikke designideer til gulv fliser

October 2

Som forklaret af AskAFloorGuy.com, tilbyder flisegulve flere design fleksibilitet end andre typer af gulve. Gulvfliser fås i flere former, størrelser, installation mønstre og farver. Uanset om du installerer en flisegulv i foyer, forstuen, køkken eller badeværelse, kan en række interessante designideer udnyttes.

Skakternet

Brug firkantede fliser til at oprette et skakternet mønster på gulvet. Ifølge MarthaStewart.com indføre disse flise gulv design"rytme og bevægelse til en plads." Du kan bruge små, mellemstore og store fliser, afhængigt af dine personlige præferencer. Vælg to eller tre farver, ved hjælp af de eksisterende rum farver som inspiration. I nogle tilfælde kan du kun vælge én farve, såsom blå, og Vælg to eller træ forskellige nuancer af blå til at bruge. MarthStewart.com tilbyder flere forskellige flise gulv skakternet design. Hvert design bruger kun kvadratiske fliser i to eller tre farver, men designideer er vidtrækkende. Du kan også oprette en kurv flette design ved at bruge én farve til at gøre lodrette striber langs gulvet, med vandrette striber i en anden farve vævning gennem mønsteret.

Mosaikker

Mosaik er en interessant og farverig måde at udtrykke din kreativitet. En mosaik flise design indebærer brug af små stykker af farvet fliser til at oprette et billede af design. De små stykker er arrangeret i den foretrukne design og sat permanent i mørtel. En mosaik flise design kan enten efter oprettelse af boligejer eller købt pre-made. I tilfælde af premade mosaik mønstre anbringes mosaik billede en maskestørrelse baggrund, som er installeret i dit gulv. Mosaik gulvfliser kan arrangeres i en bred vifte af design og billeder. For et enkelt look, bare oprette et simpelt design ved hjælp af to eller tre centrale farver. En iøjnefaldende udseende, overveje designe dit monogram i flisen. Eller til en virkelig omfattende og udtryksfulde look, designe et billede til flisegulv, som en blomst på køkkengulvet eller en fisk på badeværelsesgulvet.

Malede kakler

Overvej at bruge malet fliser til at skabe en virkelig særpræget gulv design. HomePortfolio.com tilbyder fliser i forskellige designs, herunder dyr, blomster, frugter, grøntsager, geometriske og billedadvarsler. Når arrangeret på gulvet, skabe disse malede kakler et udseende ligner en orientalsk tæppe. Brug billedlige fliser til at skabe smukke mønstre i din foyeren eller entryway. Tilføjes en grundlæggende flisebelagt køkken floor fliser med malet frugt eller grøntsager billeder. Bruge fisk fliser som en kant rundt om dit badeværelsesgulvet. Selv om disse fliser kan se lidt overvældende i store mængder, kan de føje en interessant dekorativt element til ethvert rum, når de bruges sparsomt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com