Unikke ideer til maleri møbler

November 15

Unikke ideer til maleri møbler

Male din møbler hjælper dig med at gøre nogle utilitaristisk stykker til noget mere. Fra den gamle kommode at du har fundet på et loppemarked til sofabordet, der har bør for noget til at revitalisere det, giver male dine møbler dig en hel del dekorative muligheder. Skræddersy disse ideer til dine møbler stykker hjælper dig med at skabe nogle one-of-a-kind stykker, der ser helt rigtig i dit hjem.

Stencils

Stenciling tilbyder dig en enkel metode til at skabe et mønster på din malede møbler. Valget af stencil typer er bred, lige fra billeder af Americana til fleur-de-lis. Prep din møbler ved at give den en base coat maling, og lad derefter maling tørre efter anvisningerne på dåsen. Tape nogle stencil mønstre på stykke af møbler; Hvis du bruger arkitektens tape, plejer det trække den nye maling op. DAB stencil maling ind i mønsteret ved hjælp af en rund børste, og kontroller, at penslen er lidt tør. Tilføje maling farver i lag.

Karakter møbler

Træstole du fundet på secondhand butik kan blive faktiske tegn omkring spisebordet, hvis du opretter nogle karakter stole. Hvis du vil oprette denne finurlig design, kigge efter træstole, der har solid rygge; undgå den slags, der har tremme rygge. Tegne ansigt og overkrop af din karakter på stolen tilbage og gøre dette på siden af stolen tilbage, står sædet. Tegne lap og ben på sæde af stolen og farve din karakter ved hjælp af lyse akryl maling. Male en hel række karakter stole, så din spisestue ser ud som om der er nogen sidder i stolene hele tiden.

Two-Toned

Valg af to farver til dine malede møbler i stedet for en tillader dig at tilføje en smule af visuel interesse uden at du skal male alt for kompliceret. For at gøre mest muligt ud af denne slags maling job, Vælg to farver, kontrast hinanden, såsom mint grøn og pink. Med et sofabord som eksempel, male toppen af bordet-pink, og tilføje en grøn frakke af maling til benene. For en mere nuanceret udgave af denne maleteknik, vælge farver, der er i samme farve familien, såsom brun og beige.

Kunst og Design

Dit træ kommode eller skrivebord kan blive lærredet som du male din kunst og design ideer. Du kan bruge denne teknik til at tilføje et vilkårligt antal dekorative elementer til et stykke af møbler, fra en pastoral scene til en serie af blokbogstaver. Denne teknik kræver, at du har nogle kunstneriske færdigheder så du kan male billeder frihånd. Vælg et billede, der supplerer indretning på værelset. For eksempel, fungerer en hutch med en scene af de bølgende bakker i Italien godt i en toscansk stil værelse. Brug olie maling og kunstnerens pensler til at male disse billeder på dine møbler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com