Unikke interiør designideer til et soveværelse

October 27

Soveværelset er haven i hjemmet hvor mennesker trække sig tilbage til at nyde en fredelig nats søvn. Det er her hver dag ender og begynder og er et privat rum til at udtrykke din individualitet. Og hvilken bedre måde for at gøre mest muligt ud af dit værelse end at vælge unikke designideer, der afspejler din personlighed. Så om du søger at gøre en fed redegørelse i din boudoir eller til at udtrykke, hvordan du føler om din elskede og soveværelse Co habiter, er soveværelset stedet at gøre det.

Oversize hovedgærde

Tilføje en oversize hovedgærde til dit soveværelse vil skabe et design erklæring. Det drejer sig om at gøre et træskelet og stretching polstring og stof på tværs af det for at få en luksuriøs finish. Alternativt kan du bruge en strakte lærred kunst eller en dekorativ vægtæppe. Her er størrelse vigtigt. Din hovedgærde skal være mindst så bredt som sengen og kunne nå halvvejs op til loftet, eller endda helt afhængig af hvor meget af en erklæring om du ønsker at gøre. Du kan bruge denne hovedgærde, i stedet for standard seng hovedgærde eller ud over en fast seng ramme hovedet.

Dekorativ opbevaring

Gøre en funktion af disse elementer, at alle har et soveværelse, men som er normalt pakket eller gemt væk. Du kan gøre noget til et kunstværk. Forvandle et liv-size træ mannequin, kroppen form eller dameskrædders dummy til et fokuspunkt i dit værelse med tilføjelse af tøj og tilbehør du har til hensigt at bære den næste dag eller en outfit, du har valgt for et parti eller en aften i byen. Arrangere øreringe og andre smykker på en stor kork bord med en dekorativ ramme eller farve kode sko transparente kasser rundt din dørkarmen.

Skjulte tv

De fleste mennesker vil indrømme at de kan lide at se tv i sengen, men kun få vil have et tv på skærmen. Med opfindelsen af flade LCD-tv er der nu mange flere muligheder for at skjule sæt end nogensinde før. Borte er dagene af at have et dedikeret TV-kabinet ved foden af sengen. I stedet findes mere opfindsom opbevaring metoder som tv-rammen, der ligner bare et stykke kunst, men som elevatorer op til afsløre en tv indstille inde. Du kan nemt kopiere dette med en væg-monteret tv og strakt lærred Udskriv. En anden smart opfindelse er sengeramme med en skjult tv i foden board, som løfter ud på en motoriseret hylde. Du kunne også prøve montering en faux pejs surround med et fjernsyn i blænde en brand normalt tager op. Når apparatet ikke er i brug kan det spille en DVD af pejsen.

Soveværelse badekar

For højden af luksus, følge de dyre spa hoteller og passe et badekar i dit soveværelse. Vælge en dekorativ badekar, med funktioner såsom klo fødder, dobbelt-ender eller en jacuzzi facilitet. Du behøver ikke at holde fast i standard badekar designene med træ, farvet eller sten bade købes. Du skal bruge VVS i dit soveværelse, og det er også sandsynligt at gulvet skal styrkes for at rumme den ekstra vægt. Men det skaber et stort samtaleemne og giver værelset et element af multi-tasking, hvis du ikke har plads til eget badeværelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com