Unikke loft ideer

November 2

Under den victorianske æra var det ikke ualmindeligt for overklassen til at ansætte en kunstner til at male indviklede landskab på deres foyeren eller spisestue lofter. Denne dyre opgave muligvis ikke i dit budget, men der er flere ideer du kan implementere for at skabe en wow-faktor i dit hjem. Disse unikke loft ideer tilføje karakter og personlig stil til hjem og passe varierende grader af økonomiske evne.

Klar fliser

Mange mennesker elsker udseendet af udsatte kanalen arbejde og mekaniske effekter fundet i værelser med usædvanligt højt til loftet. Bekostning af opvarmning og afkøling alle af den firkantede optagelser er imidlertid ikke altid så tiltalende. Hvis du ønsker udseendet, men ikke de uhyrlige forbrugsregning, overveje klart loftplader. Dette vil tillade dig at nyde den stemning, du tørster til en pris, du kan leve med.

Bambus nuancer

Du kan købe store bambus nuancer ofte brugt til verandaer eller personlige oplysninger i de fleste hjem forbedring butikker. Bruge en korte pistol til at køre disse langs dit loft. Oprette en draperet effekt ved at lade en del af skygge til at droppe et par inches hver to eller tre fødder. Det beløb, du tillader dem at hænge afhænger af højden af dit loft. Højere lofter give dig plads til at lade dem drapere flere inches, der henviser til, at lave lofter kræver en strammere, omend ikke mindre interessant kig. Du kan opnå en lignende stil med møbelstof.

Sjov med fotos

Alle kender nogen, der insisterer på at kvæle deres vægge med forkerte rammer og forældede billeder, at de ikke kan bære for at tage ned. Hvis du har kasser fulde af gamle fotografier, du elsker, men ved ikke, hvordan taktfuldt display, du kan finde dit loft giver den perfekte lærred. Denne idé kan løbe ind i nogle alvorlige penge, selv hvis du gør det selv, ved hjælp af din hjemme-pc og printer. Det er dog stadig billigere end at installere et nyt loft.

Kopiere dine skattede fotografier på en disk. Sørg for, at hvert foto er den samme størrelse, fortrinsvis ikke mindre end 8 af 10 inches. Udskrive dem i sort / hvid og ramme dem i tynd metal rammer, der kan købes relativt billigt. Bestille disse i bulk online fordi de fleste stormagasiner ikke vil bære det beløb, du får brug for dette projekt. Bruge flisen lim til at overholde dem til dit loft for et unikt look på en spillerum eller alrum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com