Unikke måder at klæde runde borde

September 25

Unikke måder at klæde runde borde

Runde borde kan designet og dekoreret med en lang række materialer, herunder klud, glas og papir. For enkle designs, bringe i friske afskårne blomster fra haven til at pynte på bordet. For et romantisk design, tilføje små fyrfadslys spredt over rundbordsdialogens blandet med rosenblade. Uanset om du beslutter dig for at pynte på bordet, kan ikke du gå galt med den alsidige runde form.

Glasoverdækkede Design

Runde borde ser dejlig draperet med en dug i din yndlings mønster og farve. For en dramatisk design, dække rundbordskonference med en dug længe nok til at bølge ned og røre jorden nedenfor. En fantastisk måde at holde dug i sted er ved at tilføje et stykke glas skåret til at passe tabellen over kluden. Glas sikrer kluden bliver på plads og skaber en reflekterende overflade til at vise samlinger. En kreativ måde at bruge glasset er ved at tilføje billeder og postkort under glas til at vise gennem design. Brug dekorative tabellen centreret i en grand foyer som det ideelle sted til at vise en stor vase af blomstrer.

Slagter papir Design

Kjole en rundbordssamtale med slagter papir til at skabe en kids' håndværk tabeldesign. Dække bordet med slagter papir og fyld små kopper med maling og pensler til farvning. Disse tabeller fungerer godt på fødselsdage eller under et middagsselskab hvor der er små børn til at underholde. Rundbordsdialogen er også ideel til en gruppe af børn til at interagere sammen og være kreativ. Har børnene tegne på slagter papir med farvekridt og klistermærker eller foreslå et tema til tabellen og få dem til at tegne deres egne design. Lad børnene have det sjovt trækker på håndværk-dekoreret tabellen og se, da papiret tager form med deres egen sjove figurer og -tegninger.

Natur-inspireret Design

Design runde tabel ved hjælp af frodige og naturlige elementer som blade og kogler. Brug i stedet en stor banan blad af et sted mat, eller et sæt af hosta efterlader grupperet til at danne en interessant Mønster. Omkring midten af tabellen skal du oprette en centerpiece med grankogler. Lægge dem side om side i et cirkulært mønster til at efterligne den cirkulære tabeldesign. For en reflekterende tilføjelse til overfladen, skal du bruge et lille spejl til at vise små offerfund lys til en gnister glød til tabellen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com