Unikke måder at vise Vintage nøgler

November 6

Unikke måder at vise Vintage nøgler

Smukke skelet nøgler er dejlige at se på, men det er umuligt at forstå, når de er gemt væk i en kasse eller skuffe. Indsamling af vintage og antikke varer er på mode igen, som skaber din egen home decor. Imponere gæsterne med en håndlavet væg display ligner din samling af vintage nøgler.

Boksen ramme Display

Med bare et par box rammer, levnede rester af tapet, lim og nogle vintage nøgler, kan du oprette en funktion mur i ethvert rum. Skære tapet at passer hver ramme og derefter skære et nøglehul form i centrum. Det ser godt ud hvis den form og størrelse varierer fra ramme til ramme. Stick tapet på indersiden af den bagerste del af rammen og lim en nøgle i cut-out. Når tør, vil du have et smukt indrammet nøgle. Hænge en samling af disse rammer sammen i et asymmetrisk mønster og du har den perfekte skærm til at vise til dine venner.

Fangevogterens Key Ring Display

Hvis du ikke ønsker at få lim på din antikke nøgler, købe flere "fangevogters" nøgleringe (Se ressourcer) og indlæse dem med nøgler. Tryk på et par kroge til din valgte funktion mur i en lige linje og hænge en ring på hver. Du har opnået et minimalistisk look med en vintage twist.

Streng Display

En meget enkel måde at vise vintage nøgler er at måle en længde på brun parcel streng, tråd en nøgle til det, sikkert med en knude og tilføje en anden hver 3-4 inches. Når denne proces er færdig, hænge dekorationen på tværs af væggen med kroge. Du kan hænge flere længder af disse i parallelle linjer på tværs af en kortere væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com