Unikke Vase springvand ideer

October 27

At skabe hjemmelavet springvand er ikke en vanskelig proces. Lille dykkede springvand pumper kræver et minimum af plads i et springvand bassin, forlader plads til at tilføje dekorationer der passer til din landskab eller indvendige rum. Med en smule kreativitet, kan du gøre unikke springvand ved hjælp af en vase som bassinet. Supplement springvandet vase designs med havearbejde elementer, glas blomster, krystaller og kobber.

Differentieret

Oprette en unik vase springvand med en tredelt design struktur ved hjælp af tre forskellige vase størrelser. Den største vase er bygningens base og bassin til springvandet. Bassinet vase behov en mund, der er bred nok til at passe den midterste vase inde, med plads omkring det for vand overløb. For eksempel, hvis bassinet vasen har en 12-tommer diameter åbning, bør center vase have en nederste afsnit ikke større end 10 inches i diameter. De samme bestemmelser holder stik for center vase; Det skal passe den øverste vase inde med plads til overs. Opbygge en lille platform inde i bassinet og center vaser til at rumme centrum og den øverste vase, henholdsvis. Bore et hul gennem den øverste vase til at passe en fleksibel plastik rør, der løber fra springvand pumpen har til huse i bassinet vase. Når alle tre vaser er fyldt med vand, rør kanaler vand fra pumpen til toppen og overløb falder til center vase, derefter i bassinet vase til recirkulation.

Floral Spray

Oprette en blomstret spray springvand med én stor bund vase og fire til seks glas blomster. Pære i bunden af vasen bør være stor nok til at rumme en lille springvand pumpe og flere afsnit af våde blomster skum. Indsæt glas blomst stængler i floral skum til at stå i nærheden af vase's inde omkredsen. Tillægger pumpen filtypenavnet fountainhead og udvide det til lige under vase randen. Når pumpen kører, vandsprøjtning bag ringen af blomster og falder tilbage inde i vasen.

Vandkande

Kanal vand fra springvandet pumpen inde i en vase til en vandkande, klar over vasen. Skabe en platform for vandkande svarende til en postkasse indlæg. Fleksible plastslanger er klar og kan være diskret, hvis du kører det langs post støtte og ind i bagsiden af vandkande. Stå nogle glas eller silke blomster inde i vasen at fuldføre udseendet.

Kobber træ

Stå to til fire længder af bløde kobberrør inde i en stor vase til at oprette en kobber træ springvand. Vind halvdelen af hver kobber rørlængde omkring en dowel at gøre spiraler at repræsentere grene. Bøje spiral sektioner til at drapere over ydersiden af vasen. Bore huller med jævne mellemrum gennem spiraler og hænge krystal prismer som tilføjet dekorationer. Indsæt en fountain pumpe inde i vasen med filtypenavnet vedlagte fountainhead. Vand sprøjter bag kobber træet lemmer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com