Urban soveværelse idéer

January 7

Urban soveværelse idéer

Urban soveværelset er et tilbagetog fra trængsel af byen mens catering til de mange opgaver den moderne voksne udfører dagligt. Et par ideer dominere urban soveværelset og de fokuserer på åbne op i rummet, ved hjælp af hver bit af plads og indarbejde historie i ellers moderne rum.

Monokromatiske

Sandsynligvis er en af de mest genkendelige urban stil valg monokromatisk rummet. Den monokromatiske paletten åbner de typisk små byrum tawny brune eller mod hvide. En favorit trick af high-end urban hoteller, dette farveskema gør værelse føle større og bånd forskellige funktionelle områder af rummet sammen. Men for at forhindre, at rummet tilsyneladende flade eller yawn-worthy, parre en monokromatisk ordningen med en bred vifte af teksturer og tilbehør størrelser at holde rummet visuelt interessante.

Multi-brug

Typisk begrænset areal, byrum gøre brug af alle muligheder for multi-use møbler. Osmannerne, at konvertere til mini sofaborde med drink bakke toppe og plads indeni til at gemme ekstra tæpper eller puder er et velkendt eksempel på sådanne møbler. Men nogle byrum tage dette koncept til yderst. Bon Bon sofa seng/køje seng combo blev præsenteret på hjemmesiden Web Urbanisten derfor. Denne normal-ser sofa omdannes til en fungerende køjeseng med et par flips og hardware justeringer. Flyvende senge, også fremhævede på Web Urbanisten, har en ny tendens i at omdanne soveværelse sæt, der omfatter behovet for et lille hjemmekontor og et sted at sove. Når de søger efter elementer i dit soveværelse, begrænse kun din fantasi og budget din funktionalitet.

Genbrug

HGTV brugte en kunstnerisk stykke arkitektur bjærgning fra en tidlig 1900-tallet hus med sandstensfacade for at tilføje kunst og tekstur til sin oase soveværelse. Dette begreb i reusing noget, der kan repurposed herunder kunst, møbler og tøj er en af de væsentlige begreber af det moderne byrum. Du er velkommen til omlakering dine bedstemors brudt kommode og genbruge det som en forstuen tabel med sko opbevaring. Genbrug af gamle skilte og plakater fra dage gået er et yndet og godt brugt indretning valg for en grund: det giver nyt liv til gamle emner og bringer historien til moderne rum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com