Usædvanlige anvendelser for modulær opbygning

April 26

Usædvanlige anvendelser for modulær opbygning

Modulære bygninger er bygget på en fabrik og derefter leveres i dele til en forberedt foundation område for forsamlingen. De kan blive installeret til midlertidig brug, i hvilket tilfælde de let skilles ad og flyttet, og kan også installeres permanent. Det er en fordel af modulære bygninger frem for traditionelt konstruerede, delene er udført på fabrikken i et hastigt tempo med lavere omkostninger. De har mange unikke anvendelser.

Anti-hærværk enheder

I mange byområder, er det blevet nødvendigt for bygninger til at træffe foranstaltninger til at forebygge skader som følge af hærværk. Modulære opbygning producenter tilbyder konstruktion, der modstår hærværk af denne grund. Disse bygninger er fremstillet helt i stål med hængslede eller glidende skodder at beskytte vinduer. De kan bruges til at huse sikre dokumenter, finansielle institution afdelingskontorer eller andre virksomheder har behov for mere sikker accommodations. Disse stål bygninger er også anvendes i raffinaderierne eller andre miljøer af sikkerhedsgrunde. Virksomheder såsom raffinaderier kan vælge disse at sikre arbejdstagere i tilfælde af en eksplosion eller andre uforudsete farer.

Brugerdefinerede Legehuse

Mange modulære bygning virksomheder specialiserer sig i usædvanlige design og programmer. En sådan konstruktion er et barns legehus. Afhængigt af forældrenes budget, kan disse Legehuse være brugerdefinerede designet og komme med elektricitet, tæppe eller hårdttræ gulve. Mange har en traditionel honningkager Victoriatidens facade og er malet. Størrelser spænder fra et rum, 8 fod af 8 fod modeller, til ægte mini palæer med to etager og rindende vand. Når bygningen er på plads, kan forældre landskab miniature haver og installere stakitter føje til autentisk udseende. Det er op til forældrene at finde eller opbygge miniature møbler til at dekorere disse moderne Legehuse, men den modulære konstruktion vil normalt ankommer med brugerdefinerede maleri og trim til ydersiden allerede på plads.

Doggie graver

Tro det eller ej, er modulære opbygning producenter begyndt marketing luksus modulære hund huse så godt. En af de mest luksuriøse designs er et viktoriansk modulære hjem og kennel kombination. Disse doggie mansions har en 4 fod af 8 fod indvendige boligareal med en indhegnet 6 fod af 8 fod "baghave" kennel område for frihed og motion. Valg omfatter regn tagrender og et udvalg af kæde link hegnet stilarter til kennel kabinet. Ved bestilling, hundeejer vælger rullesten stil og type, hus farve og trim farve. Hjemmet ankommer med smukke victorianske honningkager trim, træ spær og splintfrit glasvinduer med skærme. En hund, der får en af disse boliger er en heldig hund faktisk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com