Usædvanlige Backsplash ideer

October 14

Usædvanlige Backsplash ideer

En backsplash er området bag en vask, der beskytter væggen mod fugt. Mens de fleste backsplashes er en del af bordplader og ikke er visuelt skabes slående, usædvanlig backsplashes meget nemt. Tilføje en kunstnerisk element til en backsplash kan gøres med fundne genstande eller materialer findes på ethvert hjem center. Fra hængende dekorative plader bag en vask til at omdanne en backsplash til en funktionel tavle, er mulighederne uendelige.

Dekorative plader

Opbygning af en backsplash med plader er usædvanlig og kreativ. Plader kan hang med indramning wire og negle, eller brudt i stykker og sat ind i væggen som keramiske fliser. Plader kan findes på garage salg og videresalg butikker, hvilket gør projektet forholdsvis billig.

Spejle

En backsplash lavet af spejle kan åbne op i rummet visuelt og tilføje en usædvanlig, men kunstnerisk flare til et køkken. Spejle kan være hængt eller sat ind i væggen, eller brudt op i abstrakt stykker og injicerede i permanent. Spejlglas kan være dyrt, men garage salg, videresalg butikker og private sælgere er som regel villige til at skille sig af med gamle spejle for lidt penge.

Magnetisk maling

Anvender flere lag af magnetiske maling på en standard backsplash kan være kreativ måde at gøre enheden til en opslagstavle eller andre kunstneriske lærred. Magnetisk maling er solgt i næsten alle hjem center, og kan anvendes ved hjælp af valser eller med spray dåser.

Tavle Backsplashes

Dreje en mur bag en vask i en funktionel tavle kan være usædvanlige og sjove. En tavle backsplash kan oprettes ved hjælp af standard tavle maling eller ved at installere glatte skifer ind i væggen. Det færdige produkt kan være et passende sted at notere ned opskrifter, skrive telefonbeskeder eller blot doodle for at fordrive tiden.

Usædvanlige træ

Affaldstræ fra staldene og remodeling arbejdspladser kan nemt bruges til at lave en usædvanlig backsplash. Skrot stykker kan være vandtæt og anvendt ved hjælp af lim, fugemasse eller standard hængende materiale. Træ kan normalt anvendes over eksisterende fliser og vil give et lidt rustikt udseende til rummet. Bambus og lattice er også usædvanlige materialer til at sætte i en backsplash.

Familiebilleder

Dækker en backsplash areal med familiebilleder kan være en kreativ måde at bevare billederne og tilføje et usædvanligt kig ind i køkkenet. Fotos kan indrammet og hængt bag vasken eller lamineret til væggen med vandtæt polyurethan. Billeder kan også være beskyttet af en plade af hærdet glas.

Gamle køkkenredskaber

Hvis du er god med cementmørtel, gamle køkkenredskaber som gafler, skeer, spatler — endda gryder og pander-kan indstilles til en backsplash og give området et usædvanligt udseende. Standard fugning materialer og som mange fundne objekter finder du kan få arbejdet gjort, med meget små omkostninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com