Usædvanlige loft behandlinger

November 6

I fortiden, var et loft opfattes kun som toppen af et værelse. Det var helt almindeligt og barske hvid til at afspejle maksimalt lys fra enkelt armaturet i midten af rummet. Mere fokus lægges på lofter disse dage. Boligejere har opgivet den enkelt lampen for at give bedre lysfordeling, så loftet ikke længere må være reflekterende hvid, og det har ikke længere at være almindeligt.

Medaljoner

Dekorative loft medaljoner gør et comeback. Tunge gips har afløst af letvægts polyurethan skum, som kommer i forskellige størrelser, som kan knyttes til loftet med små negle og klæbende. Traditionelt bruges til at fremhæve lysekroner, medaljoner blev brugt enkeltvis i fortiden, men dygtige dekoratører i dag bruger grupper af dem for at tilføje interesse for et værelse eller gangen arkitektonisk interesse.

En stor medallion centreret over et lang spisebord kan være flankeret på hver side af mindre virksomheder med eller uden yderligere belysning. Loft rum for en lang entre kan visuelt brudt op af en række små medaljoner. Bruges sammen med vedhæng lys i en forfængelighed område eller over en køkkenø, tilføje medaljoner en uventet strejf af glamour. Male loftet øger et rige, dristige farver effekten af sprød hvid medaljoner. Stilarter spænder fra simple til udsmykkede.

Træpaneler

Enhver, der kan lide en rustik, land look eller den lidt mere raffineret stil af en hytte vil blive draget til et træ perle-bord loft. Selv udseendet at enkelte bestyrelser, træ faktisk kommer i 4-fods ved 8-fods paneler for hurtig og nem installation. Denne behandling er velegnet til flad eller skrå lofter og kan være færdige omkring kanterne med kroneformen. Paneler skal farves eller malet før installation. En uigennemsigtig plet, der giver mulighed for træets årer til at vise gennem er en meget attraktiv finish, men latex maling også fungerer godt og er mere holdbare.

Faux Tin

Tin lofter var hverdagskost i 1800-tallet og har genvundet nogle af deres oprindelige popularitet. Metal loftplader er tilgængelige i autentiske stilarter og mønstre, der replikerer tidligt tin design og tilbyde look gårsdagens. Metal fliser kan installeres ved hjælp af to metoder: en suspenderet gitter eller søm-up, som gør dem velegnet til beboelse eller kommercielle applikationer. Tilgængelige finish er stål, chrome, messing, kobber og males hvid. Afhængigt af den valgte stil kan metal fliser arbejde i moderne indstillinger eller oprette historisk atmosfære. Søm-up installation er egnet til hjem projekter. Hjem centre, der sælger produktet normalt tilbyde nyttige gør det selv-klasser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com