Usædvanlige ting til Hæklet til køkkenet

September 13

Usædvanlige ting til Hæklet til køkkenet

Køkken Hæklet projekter er ikke kun begrænset til grydelapper og viskestykker. Hækling er en alsidig kunstart, der kan forvandle garn, tråd, snor, genanvendt tøj og så-on i funktionelle og dekorative stykker med kun et par af saks og en hæklenål. Bare om noget, der kan være lavet af stof til køkkenet kan være hæklede.

Forklæder

Simpel grill forklæder til fancy 50 ' erne-stil forklæder mere end holde dit tøj rent som du tilbereder--de kan være en fashion statement, også. Udsmykkede hånd-hæklede værtinde forklæder er på mode og gøre store gaver til damer, der kan lide at underholde derhjemme.

Område tæpper

Hæklede tæpper kan lyse eller give en hjemlig udseende af dit køkken. Lavet med vaskbar materialer, kan de bruges til at afbøde en stående område hvor du lave mad eller vaske op. De kan også fange krummer og bruges som dør måtter til at stoppe snavs i at trænge ind i køkkenet. Genbrugte tekstiler fra gamle plader og tøj er ofte bruges til at gøre interessant, billig område tæpper.

Hængende opbevaring

Hæklet er den perfekte løsning til oprettelse af brugerdefinerede hængende opbevaringsløsninger. En dekorativ hængende tube med elastisk vævet ind i enderne gør en handy plast-taske opbevaringsbeholder. Forskellige hængende caddies for opbevaring af redskaber, bestik, låg, opskrift cards og rengøringsmateriel hjælpe med at organisere køkkenet, så du ikke behøver at bruge din tid på at lede for din madlavning og rengøring værktøjer og forsyninger. Ved hjælp af en stor metalring for support, kan du også hækle hængende opbevaring kurve til frugt og grøntsager.

Gardiner og Valenser

For et strejf af victoriansk stil eller gammeldags charme, Hæklet et sæt blondegardiner eller en valance for dit køkken vinduet. Lace-vægt garn og filet-søm mønstre er typisk bruges til at oprette disse udsmykkede vindue behandlinger. Da gardiner og kapper er fladskærme, er ingen særlige konstruktion færdigheder påkrævet for dette projekt.

Rengøring redskaber

Hæklede karklude, kan scrubbies og svamp holdere normalt laves i mindre end en time, med små bidder af sidesten garn. Disse små projekter er god praksis for novice crocheter. Re brugbar gulv-cleaner covers, hæklede fra absorberende bomuldsgarn, kan skylles og hvidvaskes med dine andre sengetøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com