Utætheder i et køleskab ventil kompression montering

September 29

Selvom køleskab bør aldrig lække når det fungerer korrekt, kan undertiden en lækage vises. Når de gør, er det vigtigt ikke at gå i panik og kalde et køleskab reparation person uden første behandlende o see, hvis du kan reparere det på din egen. En lækage fra en ventil kompression montering er forholdsvis almindelige, og du kan muligvis justere valve's møtrik for at stoppe ventilen fra utætte.

Ventil kompression montering Basics

Ventil kompression montering er fundet på vandforsyningen linje, typisk et kobberrør på de fleste køleskabe. Montering åbner så vandet strømmer gennem røret, når du trykker på vand dispenser løftestang eller når køleskabet skal gøre is og lukker derefter når vand ikke er behov for længere. Montering er beliggende nær slutningen af vandforsyningen linje, der forbinder til køleskabet. Du kan normalt Se komponenten ved at trække ud dit køleskab fra væggen for at udsætte sin bagsiden.

Symptomer på en utæt ventil kompression montering

Hvis en ventil kompression montering mislykkes, kan du forvente at finde vandet indsamle både indenfor og udenfor køleskabet. Vand kan vises på den køleskab hylder eller i bunden af sit kabinet. Du kan desuden finde vand risler fra standere og på køkkengulvet. Du kan også finde vand pooling bag dit køleskab, hvor montering er placeret.

Stop utætheder

Hvis ventilen kompression montering er utæt, stramme sin møtrik for at stoppe den. Hjælp af en standard skruenøgle, drej møtrikken med uret, indtil det er stramt. Hvis ventilen er beskadiget, kan stramning sin møtrik ikke reparere lækagen. I dette tilfælde skal hele montering udskiftes. Kontakt et køleskab reparation tekniker til at udføre reparation for at sikre dens gjort ret og lækagen ikke vende tilbage.

Overvejelser

Nogle gange kan en revnet vandforsyning linje forveksles med en ventil kompression montering lækage, især da begge komponenter er forbundet med hinanden. Undersøge vandforsyning linje kobberrør for tegn på slid. Hvis du føler fugt på røret, kan røret være punkteret eller opsplitning af normal brug. Kontakt et køleskab reparation tekniker til at erstatte de dårlige rør med en ny.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com