Utætte afløb på en affugter

September 22

Utætte afløb på en affugter

Som affugtere samler fugt fra luften, vand enten afløb i en flytbar spand – som er tilfældet for de fleste enheder – eller passerer gennem en slange vedhæftet fil til en ekstern afløb, en proces kendt som portering. I begge tilfælde forårsage overløb og sikkerhedskopier lækager nær afdrypning spand eller slange. Konsultere din instruktionsbog for grundlæggende retningslinjer for fejlfinding og prøv enkle rettelser før der kan skrides til reparation tjenester.

Instruktioner

•Reposition afløbet slange hvis du bruger en porteret affugter, sikrer at slangen ikke vinklet opad fra affugter som dette forårsager oversvømmelser, og oversvømmelser forårsager lækager. Hvis slange stik er løs, stram den til den affugter port ved at dreje den med uret.

•Kontrollér afløbet slange for punkteringer. Hvis du finder nogen, købe en haveslange reparationssæt hos din lokale hjem og haven butik. Skåret ud den beskadigede del af slangen med en hobbykniv, oprettelse af to sektioner af slange. Bruge flydende opvaskemiddel til at smøre enderne af udskiftning rør inkluderet med kit og indsætte rør mellem de to dele af slange, splejsning slangen. Forsigtigt sikre de inkluderet klemmer på begge sider af splice.

•Observe affugter flytbare samling spand, pan eller reservoir, checke det hele tiden som det fylder. Når spanden hvis fuld, holde øje med den affugter overløb forebyggelse lys til at aktivere hvis din enhed er udstyret med en. De fleste affugtere har denne komponent, som stopper dem fra overfyldte og lækker på jorden. Hvis lyset aldrig tændes og spanden overløb, kan du have en defekt overløb forebyggelse switch. Kontakt den affugter producent for at bestille en ny skifte og få anvisninger til installeringen, eller du kan bringe enheden til en appliance reparation center.

•Indstil dit affugter placering; forkert placering er et enkel problem, der kan forårsage oversvømmelser-relaterede lækager. Sætte din affugter på en helt flad, plan overflade. Hold enheden væk fra støvede, da snavs kan tilstoppe spoler og grill, fører til backup og lækager. Kontroller, at affugter hviler på et højere plan end dens drain slangen, hvis det er en porteret enhed. Hvis det ikke sker, Placer affugter på en robust platform, såsom en trækasse eller konkrete mursten, og lad slangen løbe nedad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com