Utraditionelle gulvbelægning

August 4

Utraditionelle gulvbelægning

Traditionelle gulvbelægning som tæppe, træ og flise er standard i de fleste hjem, men der er andre muligheder at boligejere ønsker at forgrene sig fra sædvanlige eller for at opfylde en bestemt har brug for. Hjem lejere står nogle gange med ødelagt gulv og har brug for en midlertidig løsning til at skjule grimme gulvet. For den kreative hjemme dekoratør er der utraditionel gulvbelægning muligheder.

Malet eller bejdset beton

For huse, bygget på en betonplade foundation, kan alle former for installerede gulvbelægning fjernes for at afsløre den nøgne beton under. Beton kan anvendes våd til et gulv til at tilføje tekstur, som riller. Når renses og støvsuges, beton kan være syre-vasket, farves eller malet. Mønstre eller ensfarvet kan malet på den betongulv med akryl-baseret gulv maling og derefter forseglet med en malet eller sprøjtes på akryl-baseret sealer beregnet til forsegling betongulve. Malet og farvede beton er et holdbart utraditionel type af gulvbelægning, der kan være færdig med at kopiere marmor eller andre sten finish. Betongulve er let at rengøre og et alternativ til produktion af allergen gulvbelægning.

Lærred Floor Mats

Lærred gulvmåtter er lavet fra lærred købt hos kunst og hobby butikker. Tilgængelige pre PRIMES eller unprimed, lærred er fås i mange størrelser. Unprimed lærred skal være primet før maleri. Gulvet lærred kan males en dækkende farve eller design, såsom folkekunst, kan være trukket på måtten og derefter malet med akryl latex maling. Efter forsegling malingen med en lak, der er beregnet til lærred, kan mat kanterne foldes og limet med stof lim. Disse utraditionel gulv måtter kan anvendes på eksisterende hårde gulve med dobbeltsidet tæppe tape. Lakeret lærred måtter er vandtæt og let rengøres med fad vaskemiddel.

Sikringsanlæg skum måtter

Sikringsanlæg skum måtter er en utraditionel type af gulve, der er specielt velegnet til stærkt trafikerede områder eller områder, der kræver ekstra pude af sikkerhedsgrunde. Undervisningslokaler, fitnesscentre, børns soveværelser og legerum og udendørs områder kan drage fordel af sikringsanlæg skum gulvbelægning. Fås i dækkende farver eller malede måtter med bogstaver, figurer og/eller numre, sikringsanlæg skum måtter passer sammen som et puslespil i antallet af måtter nødvendige til at dække området gulv. Skum måtter er let rengøres med vand og sæbe og er relativt billig. Anbringe skum måtter over eksisterende hårde gulve med dobbeltsidet tæppe tape.

Naturlig Sisal tæpper

Sisal er en naturlig fiber stammer fra agave planten. Nogle producenter også integrere andre plantefibre i tæppe vævning. Fordi sisal er en vedvarende ressource, vender mange grønne boligejere til denne utraditionel gulvbelægning for at erstatte menneskeskabte linoleum og tæpper. Sisal tæpper kan skåret til at passe et værelse eller købt med et stof kantning. På grund af de naturlige egenskaber af sisal er gulvbelægning ikke vandtæt, medmindre behandlet med en beskyttende imprægnering og plette modstå løsning. Sisal tæpper anvendes på et hårdt gulv overflade med dobbelt-sidet tæppe tape. Hvis støvsuges og spot-renset rutinemæssigt, er sisal tæpper holdbare og langvarige.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com