Våbenhuset kabinet ideer

September 8

Våbenhuset kabinet ideer

Hænge ud på en veranda, enten i baghaven eller front, er en favorit aktivitet, når vejret er behageligt. Porches lader dig opleve frisk luft og solskin samtidig stadig have accoutrements af civiliseret leve. Lukket porches gå lidt længere ved at give en barriere for elementer, såsom regn og bugs, der gør at ligge uden for ubehageligt. Når man overvejer, hvilken slags kabinet du vil der et par ting at huske: koste, bruge og stil.

Skærm

En skærm-kabinet veranda er en god idé i et varmt klima eller for en sommer beach house. Skærmen porches har normalt en lys træramme med screening strakte sig rundt om den. Denne relativt billig metode giver den de fleste ventilation, og det holder dig tæt på udendørs, fordi skærmen og indramning er den eneste barriere til udendørs. Hvis du bor i et område med hårdt vejr og ønsker at nyde din veranda året rundt, kan denne slags kabinet være en dårlig idé.

Havestue

For et koldere klima, kan en havestue give et udendørs miljø fastholdes et indeklima. Sunrooms har normalt masser af vinduer, undertiden dækker en hel væg eller vægge, sollys og en følelse af åbenhed. Sunrooms er dyrere end andre veranda indhegninger, især hvis du ønsker at være i stand til at bruge rummet i koldere måneder. En havestue med store ruder af glas eller med New England stil med små ruder afholdt af tynde bjælker af træ, er svært at holde opvarmet. Bedre isoleret vinduer med dobbelte ruder, er dyrere, men vil tillade dig at bruge rummet i om vinteren.

Design

Udsmykning et lukket veranda kan gøre det skiller sig ud. Hvis du planlægger at bruge kabinettet på samme måde du ønsker en regelmæssig veranda, er lys udendørs møbler en god idé. Plast og wicker stykker er traditionelle porch møbler på grund af deres lette vægt og holdbarhed.

Hvis du har en strandhus, er en seaside tema et oplagt valg til våbenhuset. Du kan hænge fiskestænger, net og muslingeskaller på væggene.

En veranda på et landsted egner sig til et rustikt tema. Umalet træ og jagt remedier kan giver rummet en rustik fornemmelse.

Mest lukkede porches modtager en masse af sollys så hvis du male, bruge lyse farver, såsom pasteller og gule farver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com