Våbenhuset kabinet materialer

August 16

Våbenhuset kabinet materialer

Værdifuld gulvplads til ethvert hjem kan findes under indgangsparti. Dreje en veranda i stue eller soveværelse er relativt let, fordi foundation og tag er på plads. Du vil gerne bruge materialer til kabinettet, der supplerer hus design. Sidespor, mursten, puds eller stablet sten, for eksempel, er nogle af valg. Målet er at gøre projektet ser oprindelige til huset.

Grundlæggende ramme

Indramning er identisk for de fleste veranda indhegninger. Når designet er etableret, vil du bruge 2 x 4 tommer bestyrelser til at bygge et skelet af det indskottede rum. Du skal medtage dør- og vinduesåbninger i design plan. Sidespor eller andet materiale vil dække ydre og drywall eller gips board vil blive brugt til interiøret.

Alternative tagdækning

Tagdækning kan kontrast med hus tagdækning. Det er helt okay at bruge asfalt helvedesild på verandaen prøvelokalet, hvis taget brug for renovering eller du bygger et våbenhus fra bunden. Det kan imidlertid se hensigtsmæssigt at bruge cedar shakes eller kobber metal tagdækning på bare våbenhus tag, uanset hovedhuset tagmaterialer.

Planlægger udvendigt

Blend udvendige materialer med eksisterende hus materialer. Du kan vedlægge veranda med blokke og stuk sidespor, f.eks. Franske døre, skydedøre, store vinduer eller plain sidespor af enhver type kan arbejde så godt. Den udvendige design skal blande problemfrit med hvad der er på plads, så skabet ikke står på en negativ måde.

Flere materialer

En kombination af materialer kan arbejde godt for udvendigt. Med mursten på gavlene og fjer og not brædder på den forreste væg, for eksempel, kan give en mere interessant udseende end en all-mursten kabinet. Skitse forskellige måder at kombinere træ, stablet sten, stuk eller glas sektioner. Kan du tilføje en af materialerne, som stablede sten, til en anden del af selve huset, så du kan bruge det på verandaen kabinet.

Glas er en klasse handling

En kommerciel glas værelse pakke er ofte et godt valg. I stedet for at opfinde dit design og opbygge fra bunden, er det muligt at bestille blot en vinterhave fra en kommerciel forhandler. Paneler af rummet er allerede fremstillet for at isolere rum, sammen med dobbelt-rude glas afdelinger, der er energieffektive. Denne type af våbenhuset kabinet kan være gør det selv, eller du kan bede sælgeren at give installatører.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com