Våbenhuset stilarter

October 12

Våbenhuset stilarter

Verandaen stilarter har ændret sig dramatisk i sidste adskillige hundrede år. De spænder fra grundlæggende verandaen designs til multi-level ekstravagante indstillinger med dekorative støbning. Hvis din næste DIY-projekt er at remodel dit våbenhus, er mange stilarter tilgængelige til at vælge fra. Marker den typografi, der passer bedst til din personlighed, stil i dit hjem og udsmykning forstand.

Wraparound våbenhus

En wraparound våbenhuset er en veranda, der fortsætter langs mindst én anden side af huset. Wraparound indgangsparti er fælles med victorianske hjem og plantagen hjem. Del af elegance af en wraparound våbenhuset er materialevalg. Victorianske huse har ofte molding, gavlen tagene, feminine indretning og rækværker. Plantagen hjem vil indslag et mere rustikt udseende med metaltag, vinduer med mange paneler og gamle gyngestole sidder på verandaen.

Screenet veranda

En skærm omkring omkredsen af våbenhuset til blok insekter og andre skadedyr er den vigtigste funktion af en screenet veranda. De er som regel indrettet på en måde, der minder om en vinterhave med en sofa, loveseat eller stof stole. De arbejder godt i de fleste sæsoner, da skærmen holder de fleste af regnen ud og skadedyr væk.

Todelt våbenhus

En todelt veranda har to adskilte niveauer til det. Denne type af våbenhuset er ofte omtalt som en ryg veranda, hvor første lag fungerer som en generel forstuen. Det øverste lag er typisk mere indrettet, viser stole, patio møbler og træ eller beton gulve.

Fire-sæson våbenhus

Analog med havestuer, fire-sæson porches tilbyde komfort og bekvemmelighed, fordi der er fire isolerede vægge til at blokere enhver negativ komponenter fra ydersiden mens de store vinduer lader masser af solskin i. De er er typisk en del af den firkantede optagelser af et hus, er indrettet som en stue eller den og isoleret og vedligeholdes under den samme varme og afkøling ordning som resten af hjemmet.

Balkon våbenhus

En balkon våbenhuset er en veranda, der udvider rummet fra et indre rum, såsom en master suite. Det har udsigt over haven og består normalt af en dekorativ rækværket. Rækværket kan være træ eller smedejern jern, samt rektangulære i form eller runde. Denne type af våbenhuset tilføjer en sofistikeret og regal touch til arkitekturen i hjemmet.

Græsk Revival våbenhus

En almindelig form for arkitektur i 1800- og 1900-tallet, græsk Revival arkitektur featured imponerende entryways betød at intimidere og kommando respekt fra gæsterne. Indgangsparti af denne arkitektoniske æra følge trop med en stor veranda divideret med store kolonner. En gavl er ofte sat på toppen af kolonnerne og en anden veranda kan være på toppen af gavlen. Indretning er simpel for ikke at tage væk fra fokus på kolonner og arkitektoniske storhed.

Italianate våbenhus

Italianate indgangsparti er en af de mere dekorative stilarter af indgangsparti. De har malet tagene og udarbejde og dekorative kolonner eller indlæg. Gitter og dekorative hardware er også almindeligt med Italianate indgangsparti. Indretning er typisk lyse og festlig at afspejle Italianate veranda stil.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com