Våbenhuset tag ideer

October 1

Før du kan vælge et tag til din veranda, er der mange aspekter at overveje, herunder stil og størrelse. Nogle tag typer passer bedre med mindre porches, mens andre kan se mere passende, som dækker et større område. Husk, bare fordi du gerne taget på et andet hjem ikke betyder, det vil passe til dine behov. En professionel tagdækning kan guide dig til den perfekte våbenhus tag.

Gavl tag

Gavl tag er de mest almindelige amerikanske tag stil. Det bruges på en lang række hus typer, såsom Cape Cod og kolonial-stil hjem. En gavl tag er en enkel stil, bestående af en trekantet-formet tag hvor trekanten er bredere, end det er højt. Typisk, en gavl tag hænger ud i siderne af våbenhuset, gør det muligt at lade vandet løbe af taget. Dette våbenhus tag nemt passer en dyb veranda hvis det ønskes, og kan nemt dække en udendørs spise plads uden at kompromittere tagets styrke. Støtte stillinger styrke to tag enderne ikke er fastgjort til huset, og de kan stilles til at matche husets stil. Hvis du overveje at tilføje en gavl tag til din veranda, Sørg for, ikke vil det blokere nogen vinduer, du gerne vil holde.

Halvtag

Et halvtag ser simpelt og er let at bygge. Tagets stykke er flad, men toppen tillægger en stråle i en anden højde end nederst af taget, skabe skråning til et ellers fladt tag. Denne tag type fungerer bedst med lange, smalle porches, fordi hvis våbenhuset er for dybt husets tag linie ser usædvanligt højt. Derfor, en smal veranda med denne tag type bruges bedst med et par gyngestole eller små, komfortable liggestole på at sidde og slappe af.

Hip tag

Et hofte tag er fælles om feriehytte, sommerhus og ranch-stil hjem og kan udvides til at omfatte hjemmets veranda samt. Et hofte tag generelt har fire sider, som blidt skråner. Dens forholdsvis indviklede konstruktion form gør det vanskeligere at installere end gavl eller kaste tagene, selv om du vil blive belønnet med et fast tag især godt for boliger i høj vind eller orkan-udsatte områder. Denne tag type streamens hjemmets vægge, så du kan oprette et våbenhus tag blot fortsætte tag og dens Skråkant. Denne type af tag behøver kun små støtte stillinger på kanterne, fordi taget er i vid udstrækning selvstændige understøttede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com