Våbenhuset tag stilarter

March 17

Våbenhuset tag stilarter

Din veranda er en udvidelse af dit hjem, et sted hvor du kan nyde udendørs, hilse på naboer og bare sparke tilbage og slappe af. Våbenhusets stil er en refleksion af den arkitektoniske stil af dit hus og skal supplere det. Våbenhuset tag er, hvad identificerer den våbenhuset stil og våbenhus tagene kommer i en bred vifte af arkitektoniske former.

Stald

Et halvtag skråningerne i én retning over verandaen. Det er fastgjort til huset på den høje side og skrænter ned over verandaen. Et halvtag er den nemmeste form af våbenhus tag for at opbygge og er en af de mest populære og alsidig våbenhus tag stilarter. Stald tagene findes ofte beskytte lange, smalle indgangsparti.

Gavl

Denne type af våbenhus tag skråner ned på hver side af et center højderyg. En gavl tag har en stejl hældning og kommer til et punkt, danner en trekant, hvor de skrå sider mødes centrum roof ridge. Den stejle hældning på denne type tag hjælper det at kaste sne og vand. Gavl tag, der er høj og bred tilbyder omfattende plads under dem. Denne type af tag går godt med Cape Cod - og kolonial-stil arkitektur.

Hængejern

Et lamelskrabebord stil tag skråner ned fra en center højderyg som en gavl tag. Forskellen er, at halvvejs ned ad skråningen, sider om et lamelskrabebord tag vende nedad på en selv stejlere banen til at producere en tag stil ofte ses på staldene. Hængejern-stil tagene er kendetegnende for hollandsk koloni-stil hjem. Husets tag linie er ofte udvides overhæng en veranda.

Valmet

På en Valmet tag, alle sider skråner ned mod husets fire vægge. Ovenfra er det muligt at se, at en Valmet tag med fire lige sider, der mødes på toppen og skråning ned mod væggene, har en pyramideform. Enhver side af Valmet tag kan udvides til også for at fungere som et våbenhus tag eller en lavere, separat Valmet tag kan knyttes til huset under tag til husly en veranda. Valmet tagene findes ofte på koloni og ranch stil hjem.

Flad

En flad våbenhus tag har meget lidt eller ingen pitch, hvilket gør det til et dårligt valg for boliger beliggende i områder, der modtager en masse regn eller sne. Flad veranda tagene er oftest findes på moderne hjem. Hvis du har eller planlægger at installere en flad våbenhus tag, vil du undersøge din tagdækning muligheder. Ofte vil et fladt tag, der er shingled lække. Overveje en proces, der dækker taget med en gummi membran.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com