Våd injektionsmørtel rengøring Tips & Tricks

January 25

Fugning kan være en irriterende og frustrerende oplevelse for nybegyndere. Fuger er rodet; rense det ordentligt fra flise overflader er afgørende for en poleret finish. Nøglen til fugning er timingen. Hvis du venter for længe, vil injektionsmørtel tørt og være næsten umuligt at fjerne. Slebet injektionsmørtel er meget nemmere at arbejde med end unsanded. Den type du bruger, afhænger af størrelsen af leddene du udfylder.

Rengøring Unsanded injektionsmørtel

Når du arbejder med unsanded fuger, holde flise overflade så rene som muligt. Din bedste chance er at bruge en injektionsmørtel float. Som du glat injektionsmørtel i huller med float, bruge kanten af float gå tilbage over hver flise og skrabe off ekstra injektionsmørtel. Den vanskelige del er at fjerne injektionsmørtel fra flise overflader uden at forstyrre injektionsmørtel i leddene. Hvis der er et problem, bruge en tør svamp eller vente et par minutter til at tillade fuger mellem fliser til at indstille. Bare sørg for at holde arbejder; Når unsanded injektionsmørtel har tørret, er det næsten umuligt at fjerne uden at beskadige flisen.

Rengøring slebet injektionsmørtel

Hvis du er vant til at arbejde med unsanded fuger, vil rengøring slebet injektionsmørtel virke som en brise. Du vil finde, at slebet injektionsmørtel tørrer ud meget lettere. Mens du bør holde overfladen af fliserne så rene som muligt, skal du ikke bekymre sig om slebet injektionsmørtel stikning til fliser, indtil det bliver en lysere nuance, der angiver, at det tørring. På det tidspunkt, let gå over fliserne med en tør eller let fugtig svamp eller klud. Slebet injektionsmørtel vil falde fra overfladen af fliserne. Hvis du finder, at injektionsmørtel også falder fra revner, enten din svamp er for vådt eller du skal vente lidt længere før rengøring.

Polering fliser som injektionsmørtel tørrer

Du vil bemærke, at en tåge eller film vises på flise overflader som injektionsmørtel i leddene tørrer. Når dette sker, buff fliser med en tør klud eller bomuld handsker indtil de skinne igen. Du skal gentage denne proces flere gange indtil fliserne stoppe ydmygelse over; du har normalt, et par minutters pause mellem hver runde. Hvis du lader injektionsmørtel helt tørre uden polering fliser, at haze bliver permanent.

Hvornår bruges vand

Med både unsanded og slebet injektionsmørtel, vente mindst 24 timer (længere hvis det er fugtigt) før rindende vand over overfladen. Når du er sikker på, at injektionsmørtel er helt tørt, du kan dirigere et brusebad eller slange på fliser til at fjerne eventuelle ekstra injektionsmørtel støv, du gik glip af.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com