Væg Base Trim ideer

May 28

Væg Base Trim ideer

Selv om en baseboard ikke kan forekomme en vigtigt designelement til et værelse, kan en baseboard bringer en aura af luksus design. Eksisterende sokler i dit hjem afhænger af både en alder af dit hjem og rummet som front værelse i en ældre hjem kan have en omfattende tre-del væg base trim mens en ranch hjem kan kun have en tynd, simpelt stykke træ.

Design

Hvis du ønsker et værelse med en ældre traditionelle baseboard, kombinere flere lister for at oprette en tre-del støbning. Lige, eller bestyrelsen, afsnit af baseboard lægger på væggen i midten, mens en fælles landbrugspolitik finder anvendelse på den øverste del af bestyrelsen. Fælles landbrugspolitik er strengt et dekorativt stykke, der giver toppen af baseboard en mere færdigt udseende. Anvendelsen af den base sko på bunden af bestyrelsen hjælper med en poleret design.

Størrelse

Størrelsen betyder noget, når du installerer en baseboard. En stor baseboard, omkring 5 inches høj, bliver mærkbar i et værelse design, mens en mindre baseboard af 1/2 tommer kan synes at forsvinde. Kig på de andre støbning i dit værelse og størrelsen på dine vægge som større sokler fungerer godt i værelser med højere mure, fordi de lavere længden af væggen. En anden overvejelse for størrelse indebærer den samlede størrelse af baseboard når trim hætten er inkluderet i designet.

Materialer

Sokler er anvendelig i en afart i skoven eller træ kompositter. Hvis du ønsker for at holde omkostningerne nede, skal du installere et billigt træ, såsom fyr eller Gran. Da disse skove tendens til at være blød, er de mindre tilbøjelige til at splitte eller warp. En dyrere træ til base molding omfatter eg, mahogni, birk, valnød og andre hårde træsorter. En mere mulighed omfatter en high-density polyurethan reproduktion, der er ret dyrt og kan være en svært at installere.

Behandling

Du kan købe nogle sokler med en behandling, der kan bestå af hvid maling, en massiv plet eller en vinyl pletten overlay over træ komposit. Visse sokler, som dem fra fyr og Gran, gøre godt med en frakke af maling. Malingen kan være en mørkere nuance af væggen farve til et blending virkning eller kontrast vægfarven for en mere dramatiske appel. Farvning er også en mulighed og fungerer godt med de dyrere woods, eg, mahogni, birk eller valnød. Du kan plette dem til deres naturlige farve eller vælge en, der vil koordinere med træmøbler i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com