Væg behandlinger for fransk land stuer

November 1

Væg behandlinger for fransk land stuer

Fransk land er defineret som en elegant eller sofistikeret look kombineret med den varme og charme af landet. Provence er inspirationen til den rige farveskema den franske landstil inkorporerer mens charme af landet klassiske fuldender udseendet. Der er flere måder, at fed farver og varm hånd bruges i franske land udsmykning kan indarbejdes i din stue.

Farver

Fransk land farve ganen omfatter typisk dristige farver som rød, gul, blå og grøn, men omfatter blødere farver som beige eller taupe. Sort er ofte bruges som en markeringsfarve i den franske land gane. En idé til en fransk land stue er røde mure med gule detaljer.

Faux Finish

Faux væg behandlinger bruge stuk til at oprette en fransk land føler. At sætte gips på din stue vægge opnå hjælper med at den smarte og hyggelige fransk land føler. Der er mange faux væg kits på din lokale hjem og håndværk butikker. Kits gå dig gennem hvert trin, indtil du opnår det udseende, du ønsker for din stue.

Væg papir

Floral, mursten og toile mønstre er traditionelle tapet valg for franske landstil. Mursten giver en varme til rummet, men mennesker tøver med at placere faktiske mursten på indendørs vægge. Ved hjælp af en mursten tapet skaber den samme look uden at bruge rigtige mursten. Farver inden for blomster og toile-mønstrede baggrunde bringe den franske land charme.

Stof

Fransk Provincial--inspireret tekstiler bruges til at dekorere i fransk landstil. Et typisk mønster er den underbetræk mønster. Calico mønstre bruge små, monotone designs på lyse farver. Stoffet er alsidige, også. Bruge det som en grænse eller en væg accent i din stue. Fransk landstil inkorporerer en hytte føler. Bland vægfarve, stof og tapet til at skabe dette look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com