Væg byggeteknikker

May 18

Væg byggeteknikker

Folk har bygget vægge i evigheder, at holde deres dyr og holde uønskede dyr. Robert Frost skrev i sit digt "Stopning væg", at "gode hegn skaber gode naboer", og det samme er tilfældet med en god væg. Der er flere teknikker til at gøre en varig væg, om denne mur er en hævet have, et naboskab hegn eller en bygning.

Sten

Stenvægge er arbejdsintensive vil, men vare mange levetid og, afhængigt af klimaet, vokse karakter med alder som de akkumulerer mos og lav. Når man overvejer dimensioner, gøre bunden af en sten mur omkring halvdelen af sin højde, og taper væg mod toppen af omkring en tomme pr. hver seks inches i højden. Grave en grøft tre inches dyb til stiftelsen af et to-fods mur, tilføje tre inches for hver yderligere to fødder. Lægge sten så stramt som muligt, at udfylde hullerne med snavs eller sand. Space stenene, så der er ingen løbende huller eller revner, kører fra top til bund.

Træ

Træ vægge er nyttige for højbed haven eller støttemure. Jernbanen bånd og tømmer er populære muligheder. Forberede grundlaget for muren, så tømmer vil ligge fladt på jorden. Efter at det første stykke af tømmer, skal du køre et stykke re-bar eller en galvaniseret spike gennem det på omkring en 45-graders vinkel til log, og mindst én fod i jorden. Køre nye stykker af re-bar eller pigge gennem successive lag af træ til at sikre dem.

Halmballe

Halmballe vægge er holdbare og tage behandlinger af stuk eller gips, afhængigt af æstetiske og holdbarhed præferencer. Konstruere halmballe vægge med baller komprimeret til en tæthed på mindst ni pounds per kubikfod. Anker foundation baller med re-bar drevet gennem ballerne og ned i jorden med en 45-graders vinkel. Forskyde ekstra lag af baller, som rækker af mursten, og drev re-bar igennem dem og til de lavere baller. Bygninger lavet af halmballer mere end 50 år siden stadig står i dag.

Jorden

Vædret earth vægkonstruktion bruger snavs med en blanding af sand, grus og ler til at lave holdbare long-levende vægge. Pakke snavs ind i forme, eller formularer og derefter komprimere snavs inden for formen. Når formularerne er fjernet, skal væggene flere solrige, tørre dage til at helbrede før de er helt uimodtagelige over for vejret. Bærende vædret-earth vægge bør være 18-24 inches dyb, mens 10 inches burde være nok for ikke-bærende vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com