Væg farve der vil gå med aubergine accenter

July 18

Væg farve der vil gå med aubergine accenter

Deep Purple er ikke bare rockband fra tresserne; Det er også farven på auberginer, fast grøntsager dyrket i varm sommer haver og nydt af mange kulturer i deres gastronomi. Aubergine-farvet accenter i hjemmet kan afspejle en følelse af kongelige da lilla har længe været forbundet med royal blodlinier. Besøg en botanisk have for ideer om farvetilpasning med lilla, og snart dit eget hjem kan males for at supplere hver aubergine accent du ejer.

Lilla

Først er på listen over farver til at overveje for dine vægge den lilla familie. Forbundet med visdom, kærlighed og venlighed, lavendel, lilla, lys lilla nuancer og selv den rige mørke aubergine selv er muligheder. Jo mørkere farve, de mindre og hyggeligere føler et værelse. En meget lys lavendel kan lyse værelse umådeligt. Finde en lang række nuancer på maling butikker og design centre, og tage farveprøver hjem for at sammenligne med din accenter. Overveje typen af humør du vil oprette i dit værelse før du anvender nogen maling farve.

Blues og Greens

I en have harmoniserer de faktiske aubergine med grønne blade og blå himmel. Ser til lys salvie eller søgrøn, eller få modige med oliven og hunter. Mange medlemmer af blue family kan forbedre drama af aubergine. Flette blues og greens og ser mod krikand, også.

Fløde og hvid

Ofte en sikker satsning, creme, hvid og selv elfenben fungere godt med de fleste accenter og møbler. Rummet vil føle rummelige, også. Mindre accent stykker i et meget stort rum, men kan blive opslugt omgivet af altomfattende hvid. Du kan strække det lidt og udforske tans, beige og dybe brune. Rød kan arbejde i visse indstillinger, hvis du ønsker at udtrykke ild og lidenskab, men accenter kan falde i foragt. Gul, som er lilla supplement, er den ideelle skygge at fungere godt med aubergine.

Kombinationer

En snedig tilgang til dine vægge stammer fra kombinerer forskellige farver, maling og materialer. Wallpapers med aubergine-lilla design kan tilføjes på toppen af en væg eller dække den ene væg af et værelse. Male alle de trim arbejde, såsom kroneformen og sokler, med en mørk farve, og forlade vægge lys. Undersøge arkitektoniske og design magasiner for inspiration.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com