Væg farve ideer til et Familieværelse

December 1

Sammen med dit køkken, dit familie værelse er sandsynligvis hvor du og din familie tilbringer det meste af din tid, så har at blive malet i en farve du kan leve med. Ikke eksperimentere med lyse farver eller en ny trendy nuance. Familie værelser er komfortable, indbydende og varm, og væggene skal afspejle dette. Tror classic, hjemlig og alsidig. Benjamin Moore og olympiske har websites hvor du kan eksperimentere med forskellige farver på virtuelle rum.

Grå

Grå er en klassisk farve, der ser flot ud med hvid, blå, grøn eller sort. Ifølge hjemmesiden farveteori Colorlab betegner grå sikkerhed og pålidelighed. Grå vægge vil supplere de fleste stilarter af møbler er det en maskulin farve, men det vil ikke gøre din familie værelse føles som en undersøgelse eller en jagthytte. Overveje Benjamin Moore "river gorge grå" fra samlingen klassiske farver. Bruge hvid eller en lysere grå for trim.

Rød

Rød er en varm farve, som angiver den energi og kærlighed, og røde mure vil forvandle din familie værelse til et hyggeligt sted at samle. Det fungerer godt med brune lædermøbler, samt fløde og gul. Undlad at bruge nuancer tæt på Bourgogne eller orange. Overveje "dressur rød" fra Ralph Lauren fuldblods samling.

Grøn

Grøn er frisk og afslappende farve, som angiver den komfort og sundhed, ifølge Colorlab. Der er to nuancer af grøn, der fungerer godt i et familieværelse. Mos og salvie er medium, og lys nuancer, der vil holde dit værelse ser sprød, men stadig indbydende. Overveje "asparges" eller "salat alene" af olympiske maling, som du kan finde på Lowe's. Disse grønne ser godt ud med ren hvid trim og trægulve.

Gul

Gul er en anden varm farve, der er også glædelige, og ifølge Colorlab, er det optimistiske og stimulerende. Hvis du vil have en glad, livlig familieværelse, overveje at male væggene en gylden gul. Brug ikke en nuance, der er alt for lyse eller tæt på orange. Fyld rummet med møbler i brune, tan eller creme. Rød og lys blå accenter (en pude eller lampe) ser frisk med gul. Overveje "vilde blomster" fra Benjamin Moores klassiske farver samling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com