Væg farver, der matcher en sort & hvid ternet gulv

July 14

Væg farver, der matcher en sort & hvid ternet gulv

Hvis du har brug for væg farver, der matcher med en sort og hvid ternet gulv, er verden af farve din østers. Sort og hvid passer til alt. Advarsel her er en af design. Et ternet gulv er en travl mønster. Væg farver, der er ekstrem kan bekæmpe mønsteret og skabe en alt for rig visuel effekt. Derudover kan du bevare en følelse af den klassiske, ternet gulvet kan skænke og bo med mere standard farver.

Monokrom ideer

Hvid er enkle og klassiske; Du kan ikke gå galt med hvid. Det kan ikke funklende, men det er ren og klar. Holde sig væk fra sorte og mørke grå. Disse er for meget for en sort og hvid ternet gulv. Let eller medium grays vil tilføje en suave føler og moderne touch. Metalliske farver som sølv, nikkel eller tin, som anvendes i moderation, er andre valgmuligheder for et karakteristisk accent.

Levende farver

Levende farver kan ophidse men er også vanskeligt. For meget, kan ligesom strålende cadmium orange, rival gulvet for kraftigt. Kig rundt for levende nuancer allerede er til stede i indretning at matche. Dybere nuancer som Bourgogne, og på den varme side, eller en lidt dæmpet krikand, på den kølige side, bevarer en fornemmelse af finhed mere end en zinging farve ligesom magenta.

Pastel muligheder

Pasteller, hærdet af en stærk komponent af hvide, er mindre aggressiv end renere, levende nuancer. Som sådan, ternet gulvet forbliver en stærkere visuelle element, og der er mindre visuel konflikt. Igen, matchende toner, der er positivt indstillet over for toner allerede i indretningen er en nem nøglen til succes. For eksempel, en fed, blood orange element kunne blive gentaget i en pastel pink væg. Cool eller varme pasteller arbejde lige så godt. Vælg efter den ønskede miljø. Ice mint, bleg citronen, lys blå eller lilla er alle muligheder.

Dekorative eller Faux muligheder

Dekorative eller faux finish har deres egen farvemuligheder til at matche med en sort og hvid ternet gulv. Cool farve vasker vink på tekstur ved hjælp af en tofarvet ordning af læder toner eller sten farver giver en alderen look. Imiteret marmor, enten i gråtoner, der efterligner Carrara marmor eller varm ocker farver for gul marmor er også fremragende valg. Sørge for at vælge en dekorative finish, som ikke er alt for travlt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com