Væg ideer til et Disney prinsesse soveværelse

March 18

Det virker til tider som næsten enhver lille pige (og endda nogle vokset op piger) elsker Disney prinsesser. Jasmin, Tornerose, Snehvide, Ariel, Belle og Askepot er seks prinsesser ofte forbundet med denne linje, selv om andre prinsesser er undertiden tilføjet i, f.eks prinsesse fra "Prinsessen og frøen." Hvis din lille én drømme om at blive en prinsesse, selv en dag, vil du finde hundredvis af forskellige soveværelse dekorationer og endda nogle gode ideer til væggene.

Woods

Male væggene en lys nuance af grøn, og derefter foretage din egen udendørs scene. I "Snow White og de syv dværge," meget af handlingen foregår udenfor, og det samme gælder for nogle af de andre film. Bruge mørk brun maling til at male træer i din udendørs scene og derefter en mørkere nuance af grøn for blade på træerne. Tilføje et par farvestrålende blomster til bunden af træerne, og udfyld de tomme pletter ved at male på billeder af kaniner, egern og andre dyr fundet i skoven.

Slotte

Bruge nuancer af hvid, blå og sølv maling til at oprette en Disney-tema slot på din lille pige væg. Disse er ofte knyttet Askepots slot farver, men du har også mulighed for at bruge hvid, lyserød og sølv; hvid og sølv; eller enhver anden kombination, som din pige elsker. Skitsere det grundlæggende design af slottet på væggene, og fyld med din maling farver.

Plakater

Søge filmplakater fra Disney princess film, herunder "Den lille Havfrue" og "Aladdin." Kontroller online, men også ser på din lokale videobutik, og bede om at købe en ældre salgsfremmende plakater, de kan stadig har på hånden. Du kan også finde nogle grundlæggende plakater der skildrer de Disney prinsesser på din lokale big box eller masse merchandise butikker eller endda butikker, der sælger film og dvd'er. Og selvfølgelig Disney butikken er altid en mulighed. Skub plakaterne i rammer, og du har en billig måde at dekorere væggene.

Kalkmalerier

Disney gør en række kalkmalerier specielt beregnet til at hænge på væggene, og flere skildrer Disney prinsesserne. Nogle af sættene inkludere endda andre figurer fra filmen, Sebastian og skrubber fra "Den lille havfrue." Kalkmalerierne arbejde som klistermærker, med en klæbrig stof på bagsiden. Alt du behøver at gøre er skrælle opbakning fra vægmaleri, fastgør den til væggen og udjævne eventuelle luftbobler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com