Væg indramning Basics

August 19

Væg indramning Basics

Vægge definere funktioner i private hjem og virksomheder, dividere værelser og skabe haller og gangbroer. Hvis du har nogle grundlæggende kendskab til Tømrer værktøjer, kan du ramme en væg. Følg disse retningslinjer og teknikker til at gøre jobbet går glat.

Instruktioner

•Indstil højden på dine vægge. Standard væg højde i mange hjem er 8 fod; tømmer yards sælge dimensionelle tømmer skåret 92-5/8-inches lang. Disse bestyrelser er "knopper", og når naglet til en bund og en topplade, har du en mur, der er 8 fod høj efter drywall er hang.

•Vælg studs, der er så lige som muligt. Buede hankatte er lidt kortere og sværere at bruge i udformningen. Se knopperne over og afvise dem med store knaster, der svækker integriteten af træ.

•Indstil hvor din bunden væg plade vil gå og gøre en kridtstreg ved at holde strengen direkte på gulvet og "popping" det. Når poppet, overfører kridtstreg kalken gulvet, forlader et mønster for at fremtidige wall placering.

•Mark øverst og nederst plader, hvor knopperne vil gå. En effektiv teknik til at gøre dette er at lag ene over den anden præcis hvor bundpladen vil hvile. Gøre mærker på 16-tommer centre, men i stedet for at måle fra kanten af væggen, lokalisere studs under sub gulv.

•Separat de to plader og lå studs i mellem, netop som de vil passe ind i den færdige væg. Du vil samle det på gulvet før løfte hele enheden i ét stykke. Nail knopperne på plads fra ydersiden af plader, ved hjælp af to eller tre negle i slutningen af hver stud.

•Double knopper i enderne af væggene og omkring alle døre eller Vinduer før stående op den metalindrammet væg. På dette tidspunkt vil du brace væggen, mens du står op mod de tilstødende vægge og firkantet dem før sømning dem sammen.

•Anvend en tømrer trick til firkantede hjørne af din indrammet vægge. Den "3-4-5 metode" tillader dig at sørge for din væg sidder på en 90-graders vinkel. Med din indrammet væg på plads, men endnu ikke naglet, måle 3 fødder indefra hjørne af væggen og sørg et varemærke på bundpladen. Dernæst måler 4 fødder fra hjørne langs den tilstødende væg og gøre en anden mark. Med assistent holding foranstaltning båndet mellem de to mærker, justere omhyggeligt den nye mur indtil afstanden mellem de to varemærker er præcis 5 fødder.

•Level væggene lodret, ved hjælp af en laser niveau eller en plumb bob før sømning dem på plads. Det er praktisk at have en assistent på dette punkt, så en af jer kan justere væg mens de andre skærme laser eller plumb bob.

Tips & advarsler

  • Tage korrekte sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger motorsave og bære beskyttelsesbriller.
  • Du kan bruge en hammer og indramning negle, men en sømpistol tillader jer hen til holde tømmer konstant med den ene hånd mens du optager søm i straight.
  • Matche op din studs, som beskrevet i trin 4 for at give pladsen nødvendigt at køre VVS og kabler i væggene fra én etage til næste.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com