Væg kunst udsmykning idéer

August 18

Væg kunst udsmykning idéer

Vægkunst kan trække et værelse sammen på en måde ingen andre indretning kan, og mulighederne for at udtrykke din kreativitet på dine vægge er uendelige. Lad ikke begrebet "kunst" skræmme dig eller begrænse din inspiration--der er ingen grund til at tro, art omfatter kun professionelle malerier eller dyre kunstgenstande fra forhandlere. I stedet gren ud med nogle af de mange muligheder for smukke dekorationer.

Malerier, Original kunst og plakater

Hvis du kender en aspirerende kunstner eller har nogensinde længtes til at gribe penslen til dig selv, hvorfor ikke pynte ved hjælp af frugterne af arbejdskraft? Dine venner vil være smigret at sælge deres kunstværk eller har det vises i dit hjem, og originale kunstværker er ofte langt billigere end selv reproduktioner af berømte stykker.

Fascineret af de gør det selv-tilgang? Lærreder og kunst leverancer er ofte tilgængelige på nominel omkostninger fra store leverandører. Eksperimentere og lad din kreativitet flow frem. Når du laver din egen grafik, kan du vælge den nøjagtige emne du ønsker og angive farverne i dit eget tema, så du ikke behøver at bekymre sig om hvor at hænge kunst, der sammenstød med møbler eller forstyrrer strømmen af rummet.

Høj kvalitet plakat reproduktioner er bredt tilgængelige på butikker, museer og online. Matte og ramme en eller flere genoptryk for at optage dine favorit kunstværker i tema i dit eget hjem. Eller overveje at opsøge højkvalitets udskrifter fra mindre kendte kunstnere. En tur til din lokale boghandel vil give et væld af ideer og ressourcer til både indkøb og inspiration. Uanset hvad din tilgang eller budget, vil du sandsynligvis kunne finde tiltalende vægudsmykning.

Vægtæpper og tekstiler

Vægtæpper og andre stof belægninger har været brugt i århundreder til at tilføje skønhed til vægge. Dating til mindst det tredje århundrede f.kr., er gobeliner tekstil design kunstværker normalt vævet på væve. Gobeliner er ikke henvist alene til museer, selv; der er masser af stof vægdekorationer på markedet. Økonomisk gobeliner sandsynligvis vil være masseproducerede snarere end hånd-vævede, selvom der er masser af både at vælge imellem. Søg på lokale markeder eller håndværker messer, eller finde en lang række online.

Andre valgmuligheder omfatter silke udskrifter eller vævede stykker monteret på bøjler og vises på væggen. Mange stof butikker og stof afdelinger sælge rester af tekstiler--støvtætte gennem valg for ideer, eller købe resterne for at skabe dit eget stykke af indretning.

Objekter d'Art

Tag en spadseretur gennem en kunst og håndværk eller en udendørs marked. Du vil sandsynligvis se snesevis af objekter, mens ikke angivet som "væg udsmykning" i sig selv, kunne indarbejdes som sådan. Fra rustning til zebra-print stof er de eneste grænser din lykke og din fantasi. Vær ikke bange for at prøve din hånd på at skabe kunst fra objekter.

Flere ideer

Hvis dekorative genstande, malerier og kunstværker ikke gør den sætning, du vil, overveje noget mere drastisk. Oprette en collage eller mosaik af dine favorit billeder, fotografier eller endda sider af blade; displayet vævede tæpper; eller oprette hængende stykker fra peacock fjer eller andre materialer. Selv typisk vægmonteret objekter som ure kan arrangeres kreativt - en gruppe af 12 farvestrålende ure gør en konkret erklæring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com