Væg magiske Accent instruktioner

March 11

Væg magiske Accent instruktioner

En accent væg giver et værelse en masse magt: det kan gøre et rum synes større eller mindre og skabe et brændpunkt. Væg Magic dual-roller dekorative maleri system kan bruges til at skabe unikke teksturer, effekter og væg accenter i mindre tid end traditionelle maleri kræver. Oprette en accent væg ved at vælge fra en bred vifte af sponging, uld, tekstureret eller stenciled ruller.

Instruktioner

•Lay en dråbe klud på grund af området skal males for at beskytte gulvet. Tape områder omkring den accent mur, som du ikke ønsker at male, såsom lofter, windowsills eller sokler. Læg en avis fladt på dråbe klud til at skamplet rullerne senere.

•Pour to nuancer maling i maling bakker i lige store mængder. Anvende maling til rullerne jævnt af rullende dem gennem bakker og mætte rullerne med malingen.

•Applicer roller til avisen, blotting off overskydende maling inden du anvender på væggen. Sørg for, at malingen er jævnt fordelt på hver rulle.

•Paint væg ved hjælp af et diagonalt kryds og tværs mønster; slagtilfælde ikke op og ned som du ville med en traditionel maleri roller. Gentag dette mønster, indtil du opnår det ønskede resultat på væggen. Som du dyppe rullerne og gentage processen, blend den forrige sektion af muren før du starter på en umalet sektion.

Tips & advarsler

  • Over blande ikke maling på væggen, dette skaber en marmoreret effekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com